Jamen i skal da ikke snydes for gårsdagens aftensmad. Ikke at det ikke er set før.
Vi fik en af de marinerede flanksteaks fra den anden dag som lige havde været en tur i fryseren. Dertil skulle vi have et blomkål som jeg kogte let og overhældte med den her sauce fra dialife som godt nok efter hvad der stod på etiketten skulle være mild... Den var hot og superlækker til blomkål. Glemte billedet men det kan anes her. lige bag ketchupen.
Så fik vi også de her lækre æbler, som jeg halvere og lægger en skive gedeosterulle på og så en klat honning ovenpå drysser med hvidpeber og så i ovnen en halv times tid ved 150 grader.
udskåret tyndt og let rosa. som jeg kan lide det.
Den famøse rabarber trifli denne gang i en stor skål. Men helt ærligt så er den pænere i portionsglas
Og æblesorbeten med indkogt vodka/vanilje
Ja jeg brugte så det her øko vaniljepulver som så åbenbart også er selve bønnen og ikke kun kornene. Det resulterede så i at vodkaen blev lidt brun. Men det smagte rigtig godt.
Så fik vi også de her lækre æbler, som jeg halvere og lægger en skive gedeosterulle på og så en klat honning ovenpå drysser med hvidpeber og så i ovnen en halv times tid ved 150 grader.
Så ender de med at se nogenlunde sådan her ud. De smager fortrinneligt til rødt kød.
Endelig fik jeg et billede af den færdige flankesteak.udskåret tyndt og let rosa. som jeg kan lide det.
Den famøse rabarber trifli denne gang i en stor skål. Men helt ærligt så er den pænere i portionsglas
Og æblesorbeten med indkogt vodka/vanilje
Ja jeg brugte så det her øko vaniljepulver som så åbenbart også er selve bønnen og ikke kun kornene. Det resulterede så i at vodkaen blev lidt brun. Men det smagte rigtig godt.
UHmm, hvor ser det godt ud og de æbler med gedeost må jeg da vist nok lige afprøve :-) Godt nok er kæreste ikke specielt glad for varme æbler, men når nu der både er gedeost OG honning, mon så ikke han klarer det??
SvarSletMums, den æblesorbet og vodka ser lækker ud....
KH
Birthe