Gå videre til hovedindholdet

Aftensmaden fra igår + billeder af æblesorbet og trifli

Jamen i skal da ikke snydes for gårsdagens aftensmad. Ikke at det ikke er set før.

Vi fik en af de marinerede flanksteaks fra den anden dag som lige havde været en tur i fryseren. Dertil skulle vi have et blomkål som jeg kogte let og overhældte med den her sauce fra dialife som godt nok efter hvad der stod på etiketten skulle være mild... Den var hot og superlækker til blomkål. Glemte billedet men det kan anes her. lige bag ketchupen.
 Så fik vi også de her lækre æbler, som jeg halvere og lægger en skive gedeosterulle på og så en klat honning  ovenpå drysser med hvidpeber og så i ovnen en halv times tid ved 150 grader.

Så ender de med at se nogenlunde sådan her ud. De smager fortrinneligt til rødt kød.
 Endelig fik jeg et billede af den færdige flankesteak.
 udskåret tyndt og let rosa. som jeg kan lide det.
 Den famøse rabarber trifli denne gang i en stor skål. Men helt ærligt så er den pænere i portionsglas
 Og æblesorbeten med indkogt vodka/vanilje
Ja jeg brugte så det her øko vaniljepulver som så åbenbart også er selve bønnen og ikke kun kornene. Det resulterede så i at vodkaen blev lidt brun. Men det smagte rigtig godt.

Kommentarer

  1. UHmm, hvor ser det godt ud og de æbler med gedeost må jeg da vist nok lige afprøve :-) Godt nok er kæreste ikke specielt glad for varme æbler, men når nu der både er gedeost OG honning, mon så ikke han klarer det??

    Mums, den æblesorbet og vodka ser lækker ud....

    KH
    Birthe

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B