Gå videre til hovedindholdet

Jordbær/hindbær sorbet opskrift og så det løse.

Som nævnt i lørdags, lavede jeg jordbær/hindbær sorbet. Den blev yderst vellykket. Cremet og en smule tyggegummi agtig sej i det. Lige som jeg elsker den. Den var måske lidt i det friske(læs: sure) hjørne. men ikke noget lidt ekstra glukosesirup ikke kunne klare.
Det eneste du skal bruge er såmænd blot 200 gram hindbær, 50 gram jordbær, 150 gram glukosesirup(næste gang vil jeg nok lige putte 50 gram ekstra i) blend jordbær og hindbær og si kerne fra. Jeg hev dem gennem en si. tilsæt glukosesirup og stil koldt. Når det er koldt skal det bare have en halv time i ismaskinen
 Så let er det. Her har sorbeten lige fået 5 minutter på bordet og er nu rigtig sej og lækker.
 Jeg lavede også brownies. Ja lavede og lavede.... Jeg blandede da. Det her er suverænt den bedste brownie mix jeg nogensiden har fået. jeg køber den jævnligt hos dialife. Hvis du nogensiden ser den i en butik må du bare prøve at købe den. ja eller køb den gennem dialife. 
 Jeg flottede mig og puttede pecan nødder og hvid chokolade i. Det smagte super til jordbær/hindbær sorbeten.
Da familien og jeg besøgte Birthe og hendes søde mand Jan. Gav Birthe mig det her blad. Food networker magazine. Og er du svimmer det er lækkert. Ja faktisk så lækkert at jeg straks bestilte 2 års abb. på det. for sølle 76 dollars = 391 kr har jeg fået 20 numre. hvilket er afsindigt billigt. når man tænker på hvad vi giver for et mad magasin herhjemme. Så i kan godt regne med at jeg afprøver et par opskrifter eller 10 herfra:-) 

Er der nogen af jer som abb på andre udenlandske magasiner?

Kommentarer

 1. :O hvor bestilte du det blad henne? jeg har ikke nogle abonnementer, men jeg hamstre altid alverdens blade med hjem fra London :) bl.a. BBC Food og Jamie Oliver plejer at have nogle gode og ikke alt for britiske opskrifter.
  Forresten ser din brownie og flotte is virkelig lækker :)

  SvarSlet
 2. Hæ hæ, havde på fornemmelsen at du ville forelske dig i det blad :-D Amerikanske blade er så billige, så det er helt deprimerende, derfor har jeg også en stak abonnementer som kommer fra "over there"....

  Den brownie er totalt min yndlings brownie. Måske jeg skulle sende nogle kasser hjem fra NYC til efteråret.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Line, det er bestilt lige her : https://subscribe.hearstmags.com/subscribe/splits/foodnetmag/fnm_sub_nav

  og jeg kan se man nu kan bestille det lidt billiger end jeg gjorde. Men det snyder altså lidt. for da jeg bestilte stod der at 2 år koster 30 dollars og 14 dollers for fragt i de to år. men så kommer der så lige told oveni. så derfor røg det op på 76 dollars. men det er jo stadig billigt.

  SvarSlet
 4. birthe

  sender du også lige 10 kasser hjem til mig?

  Knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…