tirsdag den 14. juni 2011

Jordbær/hindbær sorbet opskrift og så det løse.

Som nævnt i lørdags, lavede jeg jordbær/hindbær sorbet. Den blev yderst vellykket. Cremet og en smule tyggegummi agtig sej i det. Lige som jeg elsker den. Den var måske lidt i det friske(læs: sure) hjørne. men ikke noget lidt ekstra glukosesirup ikke kunne klare.
Det eneste du skal bruge er såmænd blot 200 gram hindbær, 50 gram jordbær, 150 gram glukosesirup(næste gang vil jeg nok lige putte 50 gram ekstra i) blend jordbær og hindbær og si kerne fra. Jeg hev dem gennem en si. tilsæt glukosesirup og stil koldt. Når det er koldt skal det bare have en halv time i ismaskinen
 Så let er det. Her har sorbeten lige fået 5 minutter på bordet og er nu rigtig sej og lækker.
 Jeg lavede også brownies. Ja lavede og lavede.... Jeg blandede da. Det her er suverænt den bedste brownie mix jeg nogensiden har fået. jeg køber den jævnligt hos dialife. Hvis du nogensiden ser den i en butik må du bare prøve at købe den. ja eller køb den gennem dialife. 
 Jeg flottede mig og puttede pecan nødder og hvid chokolade i. Det smagte super til jordbær/hindbær sorbeten.
Da familien og jeg besøgte Birthe og hendes søde mand Jan. Gav Birthe mig det her blad. Food networker magazine. Og er du svimmer det er lækkert. Ja faktisk så lækkert at jeg straks bestilte 2 års abb. på det. for sølle 76 dollars = 391 kr har jeg fået 20 numre. hvilket er afsindigt billigt. når man tænker på hvad vi giver for et mad magasin herhjemme. Så i kan godt regne med at jeg afprøver et par opskrifter eller 10 herfra:-) 

Er der nogen af jer som abb på andre udenlandske magasiner?

4 kommentarer:

 1. :O hvor bestilte du det blad henne? jeg har ikke nogle abonnementer, men jeg hamstre altid alverdens blade med hjem fra London :) bl.a. BBC Food og Jamie Oliver plejer at have nogle gode og ikke alt for britiske opskrifter.
  Forresten ser din brownie og flotte is virkelig lækker :)

  SvarSlet
 2. Hæ hæ, havde på fornemmelsen at du ville forelske dig i det blad :-D Amerikanske blade er så billige, så det er helt deprimerende, derfor har jeg også en stak abonnementer som kommer fra "over there"....

  Den brownie er totalt min yndlings brownie. Måske jeg skulle sende nogle kasser hjem fra NYC til efteråret.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Line, det er bestilt lige her : https://subscribe.hearstmags.com/subscribe/splits/foodnetmag/fnm_sub_nav

  og jeg kan se man nu kan bestille det lidt billiger end jeg gjorde. Men det snyder altså lidt. for da jeg bestilte stod der at 2 år koster 30 dollars og 14 dollers for fragt i de to år. men så kommer der så lige told oveni. så derfor røg det op på 76 dollars. men det er jo stadig billigt.

  SvarSlet
 4. birthe

  sender du også lige 10 kasser hjem til mig?

  Knus

  SvarSlet