Bryllups klargøring

Så kunne jeg endelig logge ind igen. Jeg ved ikke helt hvad der har været galt, men jeg har ikke kunne komme ind på min blog siden tirsdag. Rimeligt surt, når jeg endelig havde fået lidt gang i kommentarene i sidste indlæg.

Nå men vi skal til Bryllup i morgen. Min søde svigerinde og svoger skal giftes. Og et bryllup er ALTID en fantastisk fest.Ikke?

Vi var til polterabend for 14 dage siden hvor vi skulle ud og synge og indspille en cd. Hvilket absolut ikke var mit påfund. Jeg synger værre en ja det ved jeg faktisk ikke. Jeg er sikker på at Blachmann ville give mig nogle af de værste gloser med på vejen hvis han hørte mig. Og sikkert også sige at jeg ALDRIG måtte synge for mine børn...

Derefter var vi til zumba! Ja jeg valgte så at passe verdens sødeste lille karen på 6 uger i stedet for. Men det så ud til at det var sjovt. Men jeg er bare ikke en af dem.

Stemnings billede for vores bryllup for snart 7 år siden.
Dengang var yngste datteren kun en bønne i maven og ham den lille lækre dreng foran var kun 2 år.

Idag har den bare stået på købepizza for ældstesønnen har venner på besøg til film og slik. Så vi er forvist fra stuen indtil kl 21. Ja på nær hvis vi da kommer med friske forsyninger.

Nå men ville egentligt også bare lige vise her stadig var liv og fortælle at i ikke høre fra mig i morgen.

Men måske søndag. Go pinse

Kommentarer

 1. Rigtig godt bryllup - og smukt billed af Jer to! :-)

  Hvordan går det med Bertram og LEGO projektet, er han færdig??

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Tak Birthe.

  han er i fuld gang. det er svært og han er stadig i gang med første ud af 4 æsker. Men det tager form. måske jeg skulle smide etbillede ind af processen.

  Hvad sker der forresten med alt den trafik jeg får fra din side:-)

  knus

  SvarSlet
 3. Ja, jeg vil gerne se billeder - og godt han har fået en udfordring :-)

  Får ud også trafik fra mig?? du er den anden der skriver det og jeg har ikke linket til dig på det seneste - aner ikke hvad der sker.....

  KH
  Birthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg