Gå videre til hovedindholdet

Bryllups klargøring

Så kunne jeg endelig logge ind igen. Jeg ved ikke helt hvad der har været galt, men jeg har ikke kunne komme ind på min blog siden tirsdag. Rimeligt surt, når jeg endelig havde fået lidt gang i kommentarene i sidste indlæg.

Nå men vi skal til Bryllup i morgen. Min søde svigerinde og svoger skal giftes. Og et bryllup er ALTID en fantastisk fest.Ikke?

Vi var til polterabend for 14 dage siden hvor vi skulle ud og synge og indspille en cd. Hvilket absolut ikke var mit påfund. Jeg synger værre en ja det ved jeg faktisk ikke. Jeg er sikker på at Blachmann ville give mig nogle af de værste gloser med på vejen hvis han hørte mig. Og sikkert også sige at jeg ALDRIG måtte synge for mine børn...

Derefter var vi til zumba! Ja jeg valgte så at passe verdens sødeste lille karen på 6 uger i stedet for. Men det så ud til at det var sjovt. Men jeg er bare ikke en af dem.

Stemnings billede for vores bryllup for snart 7 år siden.
Dengang var yngste datteren kun en bønne i maven og ham den lille lækre dreng foran var kun 2 år.

Idag har den bare stået på købepizza for ældstesønnen har venner på besøg til film og slik. Så vi er forvist fra stuen indtil kl 21. Ja på nær hvis vi da kommer med friske forsyninger.

Nå men ville egentligt også bare lige vise her stadig var liv og fortælle at i ikke høre fra mig i morgen.

Men måske søndag. Go pinse

Kommentarer

 1. Rigtig godt bryllup - og smukt billed af Jer to! :-)

  Hvordan går det med Bertram og LEGO projektet, er han færdig??

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Tak Birthe.

  han er i fuld gang. det er svært og han er stadig i gang med første ud af 4 æsker. Men det tager form. måske jeg skulle smide etbillede ind af processen.

  Hvad sker der forresten med alt den trafik jeg får fra din side:-)

  knus

  SvarSlet
 3. Ja, jeg vil gerne se billeder - og godt han har fået en udfordring :-)

  Får ud også trafik fra mig?? du er den anden der skriver det og jeg har ikke linket til dig på det seneste - aner ikke hvad der sker.....

  KH
  Birthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.