Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min. Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade Dejen er sjov silkeblød og ret luftig Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...
Uhmm, lyder godt.
SvarSletVi fik jordbær/rabarbersorbet på Slukefter Kro i fredags - det var også virkeligt lækkert.
Al den issnak her i blogland har gjort, at jeg ikke kan tænke på andet end, at jeg må eje en ismaskine ;) ...
Uhhh, den vil jeg ellers gerne se oopskriften på, har lige modtaget min ismaskine, den er i fryseren og i morgen laver jeg den første portion, og jordbær/rabarber sorbet lyder skønt.
SvarSletHanne, min gamle ismaskine er guld værd. den kan til tider fås for 500 kr og den fungere rigtigt godt. Jeg har købt et ekstra køleelement for så kan jeg lave to slags is lige efter hinanden.
SvarSletJannie, Jamen jeg smider fluks min opskrift op så du kan prøve din ismaskine af. Hvilken en har du købt?
SvarSlet