Gå videre til hovedindholdet

homemade pizza, skønt besøg mm.

Åh, vel hjemme fra Birthe og Jan. Med vommen FULD af pizza og kage.
Hvem der godt gad eje sin egen pizzaovn. For er du helt svimmer de pizzaer var gode. 

Vi havde en superhyggelig dag på terrassen, med snak på kryds og tværs over bordet. Ungerne var fuldt optaget af LEGO og at Jan arbejde der...

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal ses. Måske i sommerhuset til et par hyggelige dage.

Og så vil jeg også godt lige slå et slag for viskalspise.dk´s konkurrence. Hvor Birthe er med.

Man kan kun stemme indtil den 14 juni. så smut lige forbi og giv nettets bedste madblog en stemme.
Jeg kan roligt sige at det er der jeg har hente inspiration og har gjort det i snart 4 år. Der er altid en opskrift der er værd at prøve. At Birthe så er så utrolig rar og skriver skønt er jo kun et plus.

ellers står dagen idag i lidt havearbejde. Men slet ikke i samme stil som der forgår ved lone
Og så skal vi vel også have noget at spise og måske lidt sødt til senere. Nu må vi se om det kommer på bloggen i aften, for nu vil jeg ud og nyde solen.

Kommentarer

  1. Årh, hvor er du sød Heidi!!!
    Det var så dejligt at have jer på besøg - og det er jo dejligt at vide - jeres børn er klar til at komme herned igen :-)

    Er Bertram gået i gang??

    Knus - og hils
    Birthe

    SvarSlet
  2. Bertram gik i gang i går aftes. og gik i seng kl 22,30. Med kassen ved sin side. Kl 5 i morges stod han op og byggede videre. Og da vi andre så stod op ved 8 tiden og gik med hunden, hentede morgenmad og gjorde klar. byggede han stadig.

    Lige nu er han ved en kammerat og lege. Ellers var han vist kokset helt.

    Knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...