Gå videre til hovedindholdet

homemade pizza, skønt besøg mm.

Åh, vel hjemme fra Birthe og Jan. Med vommen FULD af pizza og kage.
Hvem der godt gad eje sin egen pizzaovn. For er du helt svimmer de pizzaer var gode. 

Vi havde en superhyggelig dag på terrassen, med snak på kryds og tværs over bordet. Ungerne var fuldt optaget af LEGO og at Jan arbejde der...

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal ses. Måske i sommerhuset til et par hyggelige dage.

Og så vil jeg også godt lige slå et slag for viskalspise.dk´s konkurrence. Hvor Birthe er med.

Man kan kun stemme indtil den 14 juni. så smut lige forbi og giv nettets bedste madblog en stemme.
Jeg kan roligt sige at det er der jeg har hente inspiration og har gjort det i snart 4 år. Der er altid en opskrift der er værd at prøve. At Birthe så er så utrolig rar og skriver skønt er jo kun et plus.

ellers står dagen idag i lidt havearbejde. Men slet ikke i samme stil som der forgår ved lone
Og så skal vi vel også have noget at spise og måske lidt sødt til senere. Nu må vi se om det kommer på bloggen i aften, for nu vil jeg ud og nyde solen.

Kommentarer

 1. Årh, hvor er du sød Heidi!!!
  Det var så dejligt at have jer på besøg - og det er jo dejligt at vide - jeres børn er klar til at komme herned igen :-)

  Er Bertram gået i gang??

  Knus - og hils
  Birthe

  SvarSlet
 2. Bertram gik i gang i går aftes. og gik i seng kl 22,30. Med kassen ved sin side. Kl 5 i morges stod han op og byggede videre. Og da vi andre så stod op ved 8 tiden og gik med hunden, hentede morgenmad og gjorde klar. byggede han stadig.

  Lige nu er han ved en kammerat og lege. Ellers var han vist kokset helt.

  Knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…