Some things i love

Ja jeg har tyvstjålet overskriften fra the pioneer woman. Jeg elsker at læse med ved hende, hun skriver så hjerteligt og kærligt om hendes familie.

Og så tænkte jeg "det vil jeg også"

Så idag får i 
Best of my life.Ikke særlige madblog agtig. Men det hele er altså ikke mad...
 Det er er Yngste skud på stammen. Andrea. Hun var et stille og forsigtigt barn som lille:-)
 Så er der grinebideren her! Bertram. Skøn og mild og god indtil han ramte de 3 år...
 Manden i mit liv. Han syntes vist selv at han er rimelig "morfar" på det her billede. Men det er bestemt et af mine favoritter. Den ro og det sovende pigebarn. Det er for øvrigt taget i sommerhuset i løkken.
 Igen. En storglad Bert, måske er det fordi han spiser nutella..
 Og det her billede... Jeg sad og tog billeder af ham og fortalte så at der var en edderkop bag kameraet. Se lige de øjne og det blik. Også fra sommerhuset.
 Og Perleøje her. Det bliver en hård dag for hendes far når der står en "knejt" med knallert og vil have hende med i byen..
 Her er hun klar til første gymnastik time. Hun har altid været meget tålmodig når jeg har skullet sætte hendes hår.

 Og stor pige med mormor og morfar ude og fiske.
 Og nu er de så store. Berten bliver snart 9 år. og skal starte i 3 klasse efter sommerferien. Her er han med Dødsstjerne som han har spinket og sparret til i lang tid. Så hvis han ser lidt tilfreds ud. Ved i hvorfor
Det er faktisk lidt forfærdeligt. Tænk engang. Andrea er lige blevet 6 år og starter i skole til sommer. Altså det var lige for et par måneder siden de var små?
 Og man kan ikke glemme dyrene, for de er jo en vigtig del af vores familie. Desværre lever sådan nogle ikke helt så længe. Det her er Frostie, aka. Rocklands forever young. Jordens største bisse med en kampvægt på 8 kg. Men det er jo ikke meget når ens "far" vejer 11 kg. Hun var en maine coon.
 Det her er honning, smuk, rød, blød og sød. Vores første kat, som vi fik inden der kom børn til. Hun var helt fantastisk men fik sørgeligt nok kronisk nyresvigt i en ret ung alder og blev senere hen aflivet.
 Milo, den sødeste, smukkeste, blideste kat i verden. Var kat nummer 2 elsket af Honning og mild som dagen er lang. Han blev aflivet 9 år gammel. Også dårlige nyre.
 SÅ er der sidste skud på stammen. Karla det røde lyn.... Alt det en kat ikke er. Uelegant, fræk, larmene og frem for alt elsker hun alle. Og hun forventer at alle elsker hende også! Hun har i den grad sat gang i familien herhjemme.

Det er de vigtigste elementer i mit liv.
De er mit liv.

Kommentarer

 1. Du har sådan nogle SMUKKE børn - og perleøje er da et godt navn! :-)
  Smukke katte I har haft, æv, at jeg ikke har mødt nogen af dem. Tilgengæld har jeg mødt Karla, hun er nu også dejlig......og lidt vild...

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. En hyggelig lille opdatering tak for den. I har en dejlig familie ;-) knus og hils Mads.ps jeg husker stadig da jeg passede Honning;-)

  SvarSlet
 3. Aww you're family is too cute =)

  SvarSlet
 4. Birthe. TAK. Det er jo altid let at se ens egne børn er smukke og helt fantastiske:-)

  Ja du skulle have mødt de smukke missere. Karla er en liga for sig selv...

  Knus

  SvarSlet
 5. Dorthe. Nej hvor hyggeligt du lige kiggede forbi. Du var fantastisk som kattesitter. Er det noget med du har en gravhund der hedder Andrea? Hils tilbage til din familie.

  knus

  SvarSlet
 6. Peggy. thank you for your nice comment. total cool to get a commet from fare away.

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg