Gå videre til hovedindholdet

Some things i love

Ja jeg har tyvstjålet overskriften fra the pioneer woman. Jeg elsker at læse med ved hende, hun skriver så hjerteligt og kærligt om hendes familie.

Og så tænkte jeg "det vil jeg også"

Så idag får i 
Best of my life.Ikke særlige madblog agtig. Men det hele er altså ikke mad...
 Det er er Yngste skud på stammen. Andrea. Hun var et stille og forsigtigt barn som lille:-)
 Så er der grinebideren her! Bertram. Skøn og mild og god indtil han ramte de 3 år...
 Manden i mit liv. Han syntes vist selv at han er rimelig "morfar" på det her billede. Men det er bestemt et af mine favoritter. Den ro og det sovende pigebarn. Det er for øvrigt taget i sommerhuset i løkken.
 Igen. En storglad Bert, måske er det fordi han spiser nutella..
 Og det her billede... Jeg sad og tog billeder af ham og fortalte så at der var en edderkop bag kameraet. Se lige de øjne og det blik. Også fra sommerhuset.
 Og Perleøje her. Det bliver en hård dag for hendes far når der står en "knejt" med knallert og vil have hende med i byen..
 Her er hun klar til første gymnastik time. Hun har altid været meget tålmodig når jeg har skullet sætte hendes hår.

 Og stor pige med mormor og morfar ude og fiske.
 Og nu er de så store. Berten bliver snart 9 år. og skal starte i 3 klasse efter sommerferien. Her er han med Dødsstjerne som han har spinket og sparret til i lang tid. Så hvis han ser lidt tilfreds ud. Ved i hvorfor
Det er faktisk lidt forfærdeligt. Tænk engang. Andrea er lige blevet 6 år og starter i skole til sommer. Altså det var lige for et par måneder siden de var små?
 Og man kan ikke glemme dyrene, for de er jo en vigtig del af vores familie. Desværre lever sådan nogle ikke helt så længe. Det her er Frostie, aka. Rocklands forever young. Jordens største bisse med en kampvægt på 8 kg. Men det er jo ikke meget når ens "far" vejer 11 kg. Hun var en maine coon.
 Det her er honning, smuk, rød, blød og sød. Vores første kat, som vi fik inden der kom børn til. Hun var helt fantastisk men fik sørgeligt nok kronisk nyresvigt i en ret ung alder og blev senere hen aflivet.
 Milo, den sødeste, smukkeste, blideste kat i verden. Var kat nummer 2 elsket af Honning og mild som dagen er lang. Han blev aflivet 9 år gammel. Også dårlige nyre.
 SÅ er der sidste skud på stammen. Karla det røde lyn.... Alt det en kat ikke er. Uelegant, fræk, larmene og frem for alt elsker hun alle. Og hun forventer at alle elsker hende også! Hun har i den grad sat gang i familien herhjemme.

Det er de vigtigste elementer i mit liv.
De er mit liv.

Kommentarer

 1. Du har sådan nogle SMUKKE børn - og perleøje er da et godt navn! :-)
  Smukke katte I har haft, æv, at jeg ikke har mødt nogen af dem. Tilgengæld har jeg mødt Karla, hun er nu også dejlig......og lidt vild...

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. En hyggelig lille opdatering tak for den. I har en dejlig familie ;-) knus og hils Mads.ps jeg husker stadig da jeg passede Honning;-)

  SvarSlet
 3. Aww you're family is too cute =)

  SvarSlet
 4. Birthe. TAK. Det er jo altid let at se ens egne børn er smukke og helt fantastiske:-)

  Ja du skulle have mødt de smukke missere. Karla er en liga for sig selv...

  Knus

  SvarSlet
 5. Dorthe. Nej hvor hyggeligt du lige kiggede forbi. Du var fantastisk som kattesitter. Er det noget med du har en gravhund der hedder Andrea? Hils tilbage til din familie.

  knus

  SvarSlet
 6. Peggy. thank you for your nice comment. total cool to get a commet from fare away.

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.