Indrømmet.
Måske er jeg mere til kaffe end jeg selv vidst.
Først var det dolce-gusto der fik mine øjne op for kaffe.
Så kom den her til.
Og jeg har længe været en sucker for Baressos iceblend.
Jeg har endag forsøgt mig med at lave mine egne førhen. Men uden held.
Indtil den anden dag.
Da jeg kiggede ind ved the pioneer woman
Hun havde et trick til en god iskaffe.
Selvom det altså lød skørt måtte jeg prøve det. Jeg lavede det på følgende måde.
150 gram fintmalet kaffe hældes i en skål og så tilsætter du bare 2 liter koldt vand.
Lad det trække i mindst 8 timer gerne mere. Si det gennem et kaffefilter. Stil den kolde kaffe på køl.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidYp9wvRNFIfHPSk_8QEUiNkSdeSdvmNMdFZp09dMuAGYlsZlCdNGX8hu5wdl_QCAXg0opHFxki5fF9abWSPTDNzLPPx3sNB29yOupbRBhzyjtVNQbuuH48MOe6eSePJpmZRNSiOszsgDw/s320/IMG_6981.JPG)
Kaffe og isterninger hældes i et glas(bemærk yngstebarnets selvportræt i baggrunden.)
Så kommer vi til det gode. Et par skefulde kondenseret mælk tilsættes.
Og så topper du op med mælk. Nu havde jeg ikke mere sødmælk så derfor skummetmælk. Men det er klart at foretrække med sødmælk.
Det smager så det synger.
Wow, det lyder mega spændende! Det må jeg prøve, alternativt kan du prøve denne her:-)
SvarSlethttp://www.cafezinho.dk/2011/04/03/kaffe-milkshake/
mvh.
Rune
Kaffeblogger
www.cafezinho.dk