Gå videre til hovedindholdet

Bryst, triceps og biceps! samt mere dyr, hundebarn og lidt mad.

I en stor pærevælling.

Jep det er nemlig det jeg er bedst til.

Idag stod træningen på bryst, triceps og biceps. Det er ikke just mine favoritter. Mest fordi jeg aldrig føler jeg kommer videre. Jo jeg har da bøffer men de er små og vokser ikke. Fik også en lidt spydig kommentar af en af gutterne, da jeg havde skrappet af manden over han prøvede at opmuntre mig. Så måtte jeg jo indrømme det ikke lige er lykken med lige søndagstræningen.
Gårsdagens Hjemmelavede burger med hjemmelavet guacamole, bacon stegt i en blanding af ahornsirup og chipotle og stegte ananas skiver...
 Steger altid ananas skiver på panden til at putte i vores burgere
 Og jeg siger jer, gør jer selv den tjeneste at prøv at pensle bacon med ahornsirup og chipotle pulver. Det er røget jalapenos. Det er så vanedannenden og smager  uhh..
Det stegte bacon
 Ja så blev det hverdag igen dagens frokost bestod af stegt kylling med en blandet salat af belugalinser, agurk, rødløg, tomat, gulerod og spidskål. det hele vendt i udos choice olie.
 Jep gange 2:-)
 Havde jobtjansen på arbejdet denne weekend. Og fryd. Min ene T. venustus hun havde født 8 unger. små grønne fine og meget smukke. Problemet var så bare fru Mor. Som i forvejen ikke finder sig i noget pis fra min side. Hun var ikke just begejstret for min tilstedeværelse idag.
 Og prøv så lige at holde styr på 8 styk lynhurtige små grønne gift fætre på ca 10 cm og tykkelse som en meget tynd blyant.
 Hundebarnet Karla, gumse, gumsehunde, tykke ja hvad hun nu lige bliver kaldt har fødselsdag. Hun bliver 3 år og der er lige så meget krudt i måsen af hende som da vi fik hende.
 smuksak..

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…