søndag den 21. april 2013

Bryst, triceps og biceps! samt mere dyr, hundebarn og lidt mad.

I en stor pærevælling.

Jep det er nemlig det jeg er bedst til.

Idag stod træningen på bryst, triceps og biceps. Det er ikke just mine favoritter. Mest fordi jeg aldrig føler jeg kommer videre. Jo jeg har da bøffer men de er små og vokser ikke. Fik også en lidt spydig kommentar af en af gutterne, da jeg havde skrappet af manden over han prøvede at opmuntre mig. Så måtte jeg jo indrømme det ikke lige er lykken med lige søndagstræningen.
Gårsdagens Hjemmelavede burger med hjemmelavet guacamole, bacon stegt i en blanding af ahornsirup og chipotle og stegte ananas skiver...
 Steger altid ananas skiver på panden til at putte i vores burgere
 Og jeg siger jer, gør jer selv den tjeneste at prøv at pensle bacon med ahornsirup og chipotle pulver. Det er røget jalapenos. Det er så vanedannenden og smager  uhh..
Det stegte bacon
 Ja så blev det hverdag igen dagens frokost bestod af stegt kylling med en blandet salat af belugalinser, agurk, rødløg, tomat, gulerod og spidskål. det hele vendt i udos choice olie.
 Jep gange 2:-)
 Havde jobtjansen på arbejdet denne weekend. Og fryd. Min ene T. venustus hun havde født 8 unger. små grønne fine og meget smukke. Problemet var så bare fru Mor. Som i forvejen ikke finder sig i noget pis fra min side. Hun var ikke just begejstret for min tilstedeværelse idag.
 Og prøv så lige at holde styr på 8 styk lynhurtige små grønne gift fætre på ca 10 cm og tykkelse som en meget tynd blyant.
 Hundebarnet Karla, gumse, gumsehunde, tykke ja hvad hun nu lige bliver kaldt har fødselsdag. Hun bliver 3 år og der er lige så meget krudt i måsen af hende som da vi fik hende.
 smuksak..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar