Steming fra Loaded Cup

Vel Hjemme fra loaded cup. 
Med tonsvis af indtryk.
Mødte de andre Team Kine Krøs piger. Hvilket var meget dejligt. Rart endelig få mødt dem, hilst og konstateret at de er vældig søde alle sammen.

Jeg fik ikke rigtig taget nogle billeder, jo med mobilen, men de er ikke værd at vise her, men i får dem så alligevel:-)
 Smukke Dana Linn. Har altid haft den mening at kvinder ikke skulle være store. Men jeg synes virkelig hun er gudesmuk.
 Hun havde en helt fantastisk karisma på den scene.
 Bikinipigerne +168 Hende i den røde bikini i midten vandt, nummer 2 blev pigen helt til  venstre og nr. 3 blev pigen i den grønne helt ude til venstre. 
 Min personlige favorit var klart hende i den grønne bikini og så hende i den røde. Men jeg har ingen forstand på det. men de var alle smukke.
 Så vidt jeg husker var der kun 1 dansker i bikiniklassen i denne højde og det er pigen helt ude til venstre. Hun røg desværre ud. Meget ufortjent synes jeg. Men jeg er jo heller ikke dommer.
Jeg havde lavede proteinkugler til skønne Kine. Hun var så smuk på den scene og jeg kan kun håbe jeg hviler så meget i mig selv den dag det er min tur til at stå deroppe. Hun havde fortalt hun ikke var cuttet nok og de andre lige på dagen stod i en bedre form. Men FUCK hvor hun strålede deroppe. Lutter smil og en vinder attitude.


Nå ja. så undrede jeg mig over at alle toiletter var pakket ind i film! indtil jeg så at alle gelænder, og vægge og gulve i omklædningen også var betrukket med film eller plast. Og det er jo selvfølgelig fordi de kære atleter er smurt ind i det der brune stads som farver alt og alle:-)

Kommentarer

Populære indlæg