Gå videre til hovedindholdet

Steming fra Loaded Cup

Vel Hjemme fra loaded cup. 
Med tonsvis af indtryk.
Mødte de andre Team Kine Krøs piger. Hvilket var meget dejligt. Rart endelig få mødt dem, hilst og konstateret at de er vældig søde alle sammen.

Jeg fik ikke rigtig taget nogle billeder, jo med mobilen, men de er ikke værd at vise her, men i får dem så alligevel:-)
 Smukke Dana Linn. Har altid haft den mening at kvinder ikke skulle være store. Men jeg synes virkelig hun er gudesmuk.
 Hun havde en helt fantastisk karisma på den scene.
 Bikinipigerne +168 Hende i den røde bikini i midten vandt, nummer 2 blev pigen helt til  venstre og nr. 3 blev pigen i den grønne helt ude til venstre. 
 Min personlige favorit var klart hende i den grønne bikini og så hende i den røde. Men jeg har ingen forstand på det. men de var alle smukke.
 Så vidt jeg husker var der kun 1 dansker i bikiniklassen i denne højde og det er pigen helt ude til venstre. Hun røg desværre ud. Meget ufortjent synes jeg. Men jeg er jo heller ikke dommer.
Jeg havde lavede proteinkugler til skønne Kine. Hun var så smuk på den scene og jeg kan kun håbe jeg hviler så meget i mig selv den dag det er min tur til at stå deroppe. Hun havde fortalt hun ikke var cuttet nok og de andre lige på dagen stod i en bedre form. Men FUCK hvor hun strålede deroppe. Lutter smil og en vinder attitude.


Nå ja. så undrede jeg mig over at alle toiletter var pakket ind i film! indtil jeg så at alle gelænder, og vægge og gulve i omklædningen også var betrukket med film eller plast. Og det er jo selvfølgelig fordi de kære atleter er smurt ind i det der brune stads som farver alt og alle:-)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.