Gå videre til hovedindholdet

Min vindueskarm mm.

Ja nu skal det hele jo ikke gå op i krop og foder til denne.
Og dog.
Det er ingen hemmelighed jeg har et drivhus i haven. fik det forrig år i julegave af mine søde forældre.
Jeg har i den grad en svaghed for chili planter, Ikke fordi jeg spiser voldsomt meget eller vildt stærk mad. 

 Jeg har yderst svært ved at styre mig når november /december kommer. For det er der man skal så sine chili frø, hvis man vel at mærke gerne vil have friske chilier inden jul..
Blomsten herover er fra en purple jalapeno
Og som i kan se har lidt af mine chiliplanter fra sidste år og forrig år fået lov til at overvintre. Det gør de på vores poolbord i kælderen under kunstigt lys.. 
Det kan betale sig for se lige her. Åreste første chili frugt er på vej
 I år har jeg også forsøgt mig med et par sorter af vandmelon, de vokser som ukrudt og jeg håber de er værd at give plads derude i drivhuset.
 Tears of fire blomst, som nok skal fremkalde tåre ved indtag. Når den tid kommer
Og sørme om den ikke også har kvitteret med lidt frugt.
 Vindueskarmene er fyldt til randen med ikke mindre end 33 forskellig chiliplanter, 8 forskellige tomater og så 2 forskellige vandmeloner.

 Men fælles for dem alle er vist at de glæder sig til sol og sommer i drivhuset.

Jeg gør.

Ellers går dagen idag med bollerbagning, kanelsnegls kagekone og 15 piger til yngstebarnets fødselsdag om 1 times tid.
Derefter smutter jeg på job og prøver at befri en stakkels edderkop for et dårligt hamskifte. Dårlige nerver er på vej. Fordi sådan et stor trunet af en kop, ikke er begejstret for mit forsøg på at hjælpe. Opfølgning følger.

Kommentarer

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Alene tanken om 'trunten' fik hårene til at rejse sig...

  Jeg er stadig lidt stolt af, at have rørt ( bare lidt) ved det tomme ham :-)

  SvarSlet
 3. Haha, Mette

  Får jo helt lyst til at sende dig en pakke med et ham. Go griner:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er du tosset... jeg ville få et hjerteanfald :-)

   Slet
 4. Ahh, Mette

  Hvis du nu ved jeg sender den. så kunne du skræmme livet af en kollega:-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…