Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning, mtb marathon og Orig-E

Ja ja. jeg når det aldrig på selve dagen.

Men fredages vægt sagde 61,5 kg

Jeg har fået lavet en ny fedt procentsmåling på sådan en Tanita vægt.(sikkert ikke den mest pålidelige men det er den mulighed jeg har)

Min forrige måling taget i oktober 2012
sagde at min fedtprocent lå på 20,9% eller 12,7 kg fedt.
Muskelmassen var 45,6 kg

I torsdags sagde fedtprocenten 18,7% eller 11,6 kg fedt.
Muskelmassen var på 48 kg rent....

Så selvom min vægt har været temmelig stabil ja så forsvinder fedtet og bliver erstattet af muskler:-)

Så glad Det er jo et skridt på den rigtige vej..

Ellers har der været lidt stille herhjemme Ungerne to med mormor og morfar i sommerhus onsdag. Og igår kørte vi så til Ålborg for at hente startnummer til manden som skulle køre Aalborg mtb marathon, 100 km.
Løbet var idag og manden gennemførte i fin tid på 4 timer og 13 minutter. Hvilket gav ham en 53 plads  ud af 509 eller hvis man kigger på H3(herrer over 30 ) fik han faktisk 15 plads ud af 319. Hvilket jeg synes er vildt flot:-)

Ellers skal resten af højdagen bruges med ham her
Orgi-E
Og selvfølgelig manden... Ikke at forglemme.

Og jeg glæder mig, koncert billeterne er købt for længe siden og faktisk skulle koncerten have været afholdt d. 16 marts. Men den blev aflyst og flyttet til idag.


Han er ret så beskidt, mere en L.O.C Men jeg kan li det:-)


Min playliste når jeg træner er en god blanding af Orgi-E, L.O.C, Babara Moleko, Selvmord og Kings of Leon.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.