Gå videre til hovedindholdet

fredagsvejning


Billedet er taget lige efter mine sumo squats. And i love it..

Vægten i morges sagde 

61,6 kg

Jeg havde en tid ved lægen idag. Egentligt tror jeg ikke jeg fejler noget. Men jeg fryser hænder og fødder helt vanvittigt. Og mest af alt er jeg aldrig sulten. Føler jeg propper mig hele tiden og Jeg har temmelig svært ved at nå at spise alt det mad jeg skal spise på en dag.

Og med den nye boost diæt/kur kine har lavet til mig som starter 1 maj. Ja så bliver jeg lidt bekymret. For hvis jeg synes jeg spise meget før! 
ja så er der lige lagt en del oveni..

Så derfor havde jeg tid ved lægen for at få tjekket blodprøver for lavt stofskifte og alverdens andre ting..
Jeg tror ikke helt jeg orker at genfortælle min samtale med lægen. Men han var inde på om jeg måske led af anoreksi? Nu har jeg stadig et jævnt fedtlag, og spiser i den grad godt til. Og en gang om ugen æder jeg lige hvad jeg vil. Da jeg så kom ind på min træning og at jeg trænede hver dag og jo prøvede at bygge muskler op. Mente jeg jo ligesom at så var der vist ikke mere at snakke om der. Så ville han godt høre om jeg havde familie? og om de var indforstået med alt min træning. Forstå mig ret. Jeg synes faktisk det er dejligt at en læge spørger ind til mig, familien og helbredet. Men nu synes jeg måske at man godt lige kan kigge lidt på den person der sidder foran en og overveje om man behøver at spørge ind til spiseværing når jeg fortæller jeg synes mit stofskifte er lavt...

Jeg skulle få svar på mandag. Og håber alt er fint og jeg bare skal klemme balderne sammen og spise lidt mere:-)

Go weekend derude, det er spisedag i morgen og jeg tror måske den står på franskbrød med ost, proteinkugler/kage og så burger og fritter til aftensmad. Og så sikkert også alt muligt andet...

Yay

Kommentarer

 1. Du er virkelig sej!! Hvordan er din nye diæt skruet sammen? :)

  SvarSlet
 2. TAk Sussi

  Den nye diæt starter den 1 maj. Og køre 3 uger. det er sådan lidt et boost. så der kommer en del mere mad indenbords, deriblandt kartofler(som jeg elsker) der er til gengæld ingen spisedage de 3 uger...

  Og oh my, min morgenmad er masiv. Men det tror jeg nok der lige kommer et indlæg om omkring 1 maj. Men jeg kan da fortælle at vi snakker 5 æggehvider og 1 helt æg bla.. Jeg tro nok jeg skal stå lidt tidliger op for at nå at spise det..

  Go weekend

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…