Gå videre til hovedindholdet

fredagsvejning


Billedet er taget lige efter mine sumo squats. And i love it..

Vægten i morges sagde 

61,6 kg

Jeg havde en tid ved lægen idag. Egentligt tror jeg ikke jeg fejler noget. Men jeg fryser hænder og fødder helt vanvittigt. Og mest af alt er jeg aldrig sulten. Føler jeg propper mig hele tiden og Jeg har temmelig svært ved at nå at spise alt det mad jeg skal spise på en dag.

Og med den nye boost diæt/kur kine har lavet til mig som starter 1 maj. Ja så bliver jeg lidt bekymret. For hvis jeg synes jeg spise meget før! 
ja så er der lige lagt en del oveni..

Så derfor havde jeg tid ved lægen for at få tjekket blodprøver for lavt stofskifte og alverdens andre ting..
Jeg tror ikke helt jeg orker at genfortælle min samtale med lægen. Men han var inde på om jeg måske led af anoreksi? Nu har jeg stadig et jævnt fedtlag, og spiser i den grad godt til. Og en gang om ugen æder jeg lige hvad jeg vil. Da jeg så kom ind på min træning og at jeg trænede hver dag og jo prøvede at bygge muskler op. Mente jeg jo ligesom at så var der vist ikke mere at snakke om der. Så ville han godt høre om jeg havde familie? og om de var indforstået med alt min træning. Forstå mig ret. Jeg synes faktisk det er dejligt at en læge spørger ind til mig, familien og helbredet. Men nu synes jeg måske at man godt lige kan kigge lidt på den person der sidder foran en og overveje om man behøver at spørge ind til spiseværing når jeg fortæller jeg synes mit stofskifte er lavt...

Jeg skulle få svar på mandag. Og håber alt er fint og jeg bare skal klemme balderne sammen og spise lidt mere:-)

Go weekend derude, det er spisedag i morgen og jeg tror måske den står på franskbrød med ost, proteinkugler/kage og så burger og fritter til aftensmad. Og så sikkert også alt muligt andet...

Yay

Kommentarer

  1. Du er virkelig sej!! Hvordan er din nye diæt skruet sammen? :)

    SvarSlet
  2. TAk Sussi

    Den nye diæt starter den 1 maj. Og køre 3 uger. det er sådan lidt et boost. så der kommer en del mere mad indenbords, deriblandt kartofler(som jeg elsker) der er til gengæld ingen spisedage de 3 uger...

    Og oh my, min morgenmad er masiv. Men det tror jeg nok der lige kommer et indlæg om omkring 1 maj. Men jeg kan da fortælle at vi snakker 5 æggehvider og 1 helt æg bla.. Jeg tro nok jeg skal stå lidt tidliger op for at nå at spise det..

    Go weekend

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...