Gå videre til hovedindholdet

Shopping hos Bodystore.dk

Oh yes.

Fik pakke fra bodystore. Har vist købt ved dem en gang før. Men nu de er verdens sødeste Kine´s sponsor synes jeg ligesom det var på sin plads at prøve dem af igen. Og nå ja, så havde en af Kines andre piger nævnt at Dymatize Elite Whey havde nogle gode smagsvarianter i proteinpulver. Ja så var det oplagt lige at prøve det.

 Jeg ville egnetlig gerne have prøvet den der toffy, smagsvariant men den var udsolgt så det blev Choko mint og Berry blast. I midten er det mit BCAA fra AminoX denne gang med BlueRass smag! danm det er blåt... og smager egentlig ikke rigtig af hindbær. 
Jeg var faktisk lidt skeptisk over det BCAA, men jeg er slet ikke i tvivl om at det tager en del af min muskel ømhed efter træning. For de dage jeg glemmer at tage det har jeg de ledeste DOMS...

Ok der var også en anden grund til jeg måtte forbi Bodystore..
De har nemlig fået waldens farms Bbq saucer og sirup. Jeg var faktisk lidt skeptisk over for noget der ikke indeholder nogle kcal, fedt, kulhydrater (ja jeg ved godt jeg drikker i cola light og det er det samme) Men I aften smagte jeg så Den der Bbq sauce "honny". Og den er go, som i virkelig go. Lige da jeg smagte den tænkte jeg på sidste sommers grill aftner med Jack daniles Bbq saucer. Og det kan da godt være at hvis jeg smager dem op imod hinanden at jeg kan smage stor forskel. Men når man ikke har spist det "rigtige" meget længe smager det her bare syndigt...Jeg tror nok lige jeg skal have lavet pandekager en af dagene så jeg kan få smagt den der blueberry sirup...

Og bare for at gøre det helt klart, dette er ikke et sponsoreret indlæg, jeg har selv betalt alt hvad jeg har bestilt. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…