Gå videre til hovedindholdet

Højdag, gekkoer og forår:-)

Jeg abonnere på det her amerikanske madblad.(guderne må vide hvorfor jeg gør det, for det er selvpineri på højt plan)
 Og jeg var ved at dø da magasinet kom ind af brevsprækken(Ja postkassen) For er der noget jeg elsker så er det lyse luftige kanelsnegle og dem på forsiden af dette nummer lignede noget der lige var mig. Jeg fik magasinet mandag og havde jo lige haft højdag...
 Det er food network magazine og det blev ikke mindre indbydene da jeg kom til opskriften... Så i morges kl 7,48 måtte jeg op og bage så jeg kunne sætte tænderne i sådan en.
 Uhh, nybagte og lækre, opskriften er i cups og jeg har ikke lige fået lavet den om til danske gram. Hvis i gerne vil have den smider jeg det gerne op. Så sig lige til hvis i gerne vil have den. Jeg har nemlig selv sådan nogle smarte målekopper til amerikanske mål. 
 Med glasur og de smagete himmelsk...
 Så husker i sikkert de der fandens søde gekkoer jeg fik byttet mig til i sidste uge. Meningen var de skulle blive på jobbet, for jeg tror(åbenbart) stadig at jeg nænner at sælge dem til Eksotiske insekters sommermesse ved Århus firmasport den 24 august...
Nå jeg tog konsekvensen og pakkede dem ned og nu står de i stuen og er mega nuttede.
Eller står og står, de hænger nok nærmere. Kronegekko er dens popnavn, den hedder Rhacodactylus Ciliatus Eller også er der noget med den faktisk har skiftet navn!  De har skiftet navn.
Correlophus Ciliatus(har en meget sød ven gjort mig opmærksom på:-)


Nå jeg smutter igen. Skal jo gøre klar til burger:-)



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B