Gå videre til hovedindholdet

Højdag, gekkoer og forår:-)

Jeg abonnere på det her amerikanske madblad.(guderne må vide hvorfor jeg gør det, for det er selvpineri på højt plan)
 Og jeg var ved at dø da magasinet kom ind af brevsprækken(Ja postkassen) For er der noget jeg elsker så er det lyse luftige kanelsnegle og dem på forsiden af dette nummer lignede noget der lige var mig. Jeg fik magasinet mandag og havde jo lige haft højdag...
 Det er food network magazine og det blev ikke mindre indbydene da jeg kom til opskriften... Så i morges kl 7,48 måtte jeg op og bage så jeg kunne sætte tænderne i sådan en.
 Uhh, nybagte og lækre, opskriften er i cups og jeg har ikke lige fået lavet den om til danske gram. Hvis i gerne vil have den smider jeg det gerne op. Så sig lige til hvis i gerne vil have den. Jeg har nemlig selv sådan nogle smarte målekopper til amerikanske mål. 
 Med glasur og de smagete himmelsk...
 Så husker i sikkert de der fandens søde gekkoer jeg fik byttet mig til i sidste uge. Meningen var de skulle blive på jobbet, for jeg tror(åbenbart) stadig at jeg nænner at sælge dem til Eksotiske insekters sommermesse ved Århus firmasport den 24 august...
Nå jeg tog konsekvensen og pakkede dem ned og nu står de i stuen og er mega nuttede.
Eller står og står, de hænger nok nærmere. Kronegekko er dens popnavn, den hedder Rhacodactylus Ciliatus Eller også er der noget med den faktisk har skiftet navn!  De har skiftet navn.
Correlophus Ciliatus(har en meget sød ven gjort mig opmærksom på:-)


Nå jeg smutter igen. Skal jo gøre klar til burger:-)



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...