Højdag, gekkoer og forår:-)

Jeg abonnere på det her amerikanske madblad.(guderne må vide hvorfor jeg gør det, for det er selvpineri på højt plan)
 Og jeg var ved at dø da magasinet kom ind af brevsprækken(Ja postkassen) For er der noget jeg elsker så er det lyse luftige kanelsnegle og dem på forsiden af dette nummer lignede noget der lige var mig. Jeg fik magasinet mandag og havde jo lige haft højdag...
 Det er food network magazine og det blev ikke mindre indbydene da jeg kom til opskriften... Så i morges kl 7,48 måtte jeg op og bage så jeg kunne sætte tænderne i sådan en.
 Uhh, nybagte og lækre, opskriften er i cups og jeg har ikke lige fået lavet den om til danske gram. Hvis i gerne vil have den smider jeg det gerne op. Så sig lige til hvis i gerne vil have den. Jeg har nemlig selv sådan nogle smarte målekopper til amerikanske mål. 
 Med glasur og de smagete himmelsk...
 Så husker i sikkert de der fandens søde gekkoer jeg fik byttet mig til i sidste uge. Meningen var de skulle blive på jobbet, for jeg tror(åbenbart) stadig at jeg nænner at sælge dem til Eksotiske insekters sommermesse ved Århus firmasport den 24 august...
Nå jeg tog konsekvensen og pakkede dem ned og nu står de i stuen og er mega nuttede.
Eller står og står, de hænger nok nærmere. Kronegekko er dens popnavn, den hedder Rhacodactylus Ciliatus Eller også er der noget med den faktisk har skiftet navn!  De har skiftet navn.
Correlophus Ciliatus(har en meget sød ven gjort mig opmærksom på:-)


Nå jeg smutter igen. Skal jo gøre klar til burger:-)Kommentarer

Populære indlæg