Gå videre til hovedindholdet

Tanke mylder

Jep dem har jeg nogle stykker af.
Især for tiden. Min ryg driller noget så grusomt. Jeg har svært ved at få trænet ordenligt. Når jeg træner ryg gør det bare ondt. Når jeg træner bryst/tri og biceps gør det ondt når jeg samler vægtene op eller lægger dem fra mig. Ben og balder går nogenlunde. så længe jeg ikke dødløfter.

Det er bare ikke specielt fedt vel...

Jeg har før skrevet om min ryg. Og faktisk har den ikke været god siden det sidste indlæg den 

Det er temmelig deprimerende at føle man ikke helt får givet sig fuldstændigt. Og september nærmer sig med hastige skridt.(gud hvor er det grimt at skrive når vi er i april og det faktisk føles som september på vejret)

Arbejdet i morgen står på
  •  partering af hulepindsvin(faktisk tror jeg nok de 2 praktikanter jeg har får lov til at stå med det:-))
  • ankomst af 20 kongepythons, 20 agama agama, 10 tusindben, 6 skorpioner, 5 skolopendere og 
  • 1 myrekoloni...
  • Fodring af alle slangerne. Der er vel omkring 150-200 stk
  • Nye små ørreder til foder til gedder
  • og så kommer der sandelig også en og aflever 4 små meget nuttede kronegekkoer og 10 små piskeskorpioner til mig privat.(ups. når man nu slet ikke skulle have nye dyr...)
  • Afhentning af vældig flink amerikansk fyr som vi har arbejdet sammen med i Brasilien.

Så alt i alt skal det nok blive en hektiske dag. Og forhåbentlig gør det at jeg ikke tænker på den lorteryg.

Jeg skal have lavet mail til søde Kine om diæt. som snart ændre sig. Gad godt smide alt det fedt og se hvordan jeg egentlig ser ud under det..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B