Lidt om den nu 6 benede kop og skyrdessert

Ja. Jeg ved det godt. edderkop og dessert med skyr passer ikke lige sammen.
Men det er en del af mig. Og Faktisk betyder de der dyr jeg passer en hel del for mig. Også de 8 benede:-)
Så here goes.
 Sådan her ser en normal A. Geniculata også kaldet en hvidknæet fugleedderkop normalt ud.
 Hende her derimod, hun havde et dårligt hamskifte. Edderkopper har deres skelet uden på kroppen. så når de vokser skal de altså kravle ud af det gamle. Og hun havde et par ben fangede. Nuvel. Jeg bedøvede den kære kop ned. For jeg skal ikke nyde noget at at lege med hende i vågen tilstand.
 Jeg havde håbet jeg kunne få befriet hende for gammelt ham og bevare hendes ben. Men desværre havde hun i kampens hede fået revet hul i sig selv. Og det er altså ikke godt for en edderkop. Ligesom os bløder de. Kopper bløder med hemolyse vædske som er deres blod. Jeg måtte derfor skære benene af og sætte noget cellulose fiber fast.(celloluse fibrene jeg har stammer fra sygehusvæsenet og bruges til blødninger i mennesker. Men eller virker det på samme måde. Det får blødningen til at standse. Så de to hvide papir stykker er altså der hvor hendes ben har siddet. Det var med noget ængstelse at jeg forled damen og måtte vende tilbage dagen efter for at se om hun havde klaret den. Og det har hun heldigvis. Og hvis hun er heldig har hun igen 8 ben når hun skifter ham næste gang:-)

Sporskifte:-)
 Til Loaded cup købte jeg lidt proteinpulver fra Nutramino. Den her med chokolade og kokos er hurtig blevet en favorit.
 Og når man så blander det med blodappelsin som absolut er en af mine favoritter
Så får man en lækker dessert. 200 g skyr, 1 scoop proteinpulver, både af blodappelsin.

Uhh det var godt

Kommentarer

  1. Sad og blev helt trist mens jeg tænkte 'åh nej bare den overlevede' og så kunne jeg læse at det gjorde den heldigvis :D

    SvarSlet
  2. Hej Kathrin

    Ja det gjorde hun heldigvis. Især når man tænker på hun kun er godt og vel 3 år og kan blive helt op til 20 år. Så det ville da godt nok være trist at miste hende.

    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg