En dag med lidt blandet:-) og det manglende bogstav

For at starte med det sidste i overkriften. Så har mit tastatur valgt at strejke. Det har valgt ikke at ville skrive k. Så hver gang jeg skal bruge et k, skal jeg copy paste et gammelt k, fra en anden tekst.

Det tager tid og jeg er ved at blive tosset. For det betyder faktisk at jeg prøver at finde en ord uden k:-)
Så bær lige over med mig hvis der er mange fejl...

Idag har jeg været på arbejde, det er der ikke noget udsædvanligt ved. Men jeg tog kameraet med. Fordi igår havde en af mine halvstore kongeboaer, lagt sig til rette i sin "fødekasse". JEg ved nemlig hun har vommen fuld af små slangebabyer. Men hvad jeg ikke ved, er hvornår hun har tænkt sig at føde. Så når hun lige pludselig ligger hvor hun ikke plejer. Ja så kan man jo håbe. 
Men idag var hun så kravlet ud igen. Men derimod har en af vores studerende været ude og fiske Gedder. 

16 Store flotte gedder er nu flyttet ind. Ja det vil sige, idag var der en der havde taget flugten. Og det må siges at være en dum ide. Når man nu ikke klare sig så godt uden vand.
 Så denne her fætter lå på gulvet. De 15 andre er samme størrelse, ca. 50 cm og vejer vel omkring 2 kg. 
Men det jeg egentligt ville vise jer, var det gebis sådan en fætter render rundt med. Hold nu godt fast..
 Prøv lige at se den bremme af bisser den har. Totalt uhyggeligt. Det må være danmarks svar på Alligatore.
 Og bisserne i undermunden er heller ikke at kimse af. Da jeg var barn var der engang en historie i tv avisen, om en pige som havde siddet med fødderne i vand ved knudsø på en badebro. Der var en gedde der bed hende i storetåen. Jeg har været skræmt siden dengang. Og har kun badet i knudsø med fødder og hænder  oven vande. Og nu tøffer der så 15 store gedder rundt på mit arbejde... Er der andre der an huske den historie? Min mand tror nemlig
 ikke på mig.

Ellers har dagen gået med at hygge hjemme. Og så er vi lige kommet tilbage fra kalø slotsruin. Vi skulle ud og have is. Det endte nu med at manden og jeg valgte at købe et bæger ben og jerry  med half baked. Som er total favorit. Og så har jeg været ved at lave iskaffe med Amarula likør. Amarula likør faldt jeg for da jeg var i sydafrika. Og jeg må indrømme at jeg syntes det smager bedre end bailey. Dernede fik vi det som shots med pebermynte likør. Hvilket er en total god blanding. Igår da vi havde besøg af de sødeste venner, blev der drukket store mængder amarula. Normalt er jeg ikke den store drikker. Men stemningen var så god, selskabet var sublimt og øjeblikket dejligt. Vi fik smagt en masse sjove special øl. De der kender mig ved at jeg ikke kan lide øl. Jo hvis jeg sidder i brasilien er en iskold øl sagen..

Nå men det var vel egentligt alt for idag. Ældste barnet skal have overnattende gæster. Så det skal nok blive hyggeligt..

Kommentarer

 1. Uh, de er godt nok grimme sådan nogle gedder!! Vi fangede nogle stykker i Sverige, men satte dem ud igen hver gang :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. simpelthen de ondeste. Vi glæder os til den 4:-) Og håber for husfredens skyld at dødsstjernen er at finde...

  SvarSlet
 3. Er det Tommy der har været ude og fiske???? Der skal alligevel noget af et respirometer til at rumme sådan en krabat ;)

  SvarSlet
 4. Sjannie, ja det er tommy. han tog afsted i tirsdags kl 9 og kl 15 stod han her med de 16 gedder! og jeg som troede at gedder var svære at fange!

  SvarSlet
 5. Det gebis er for vildt, jeg forstår godt din søskræk efter den historie.

  SvarSlet
 6. Ja ikke. Jeg glæder mig heller ikke meget til at skulle stikke fingerne ned i vandet til dem.

  Det kan være jeg skal bruge en praktikant til at gøre rent hos dem:-)

  SvarSlet
 7. At fange en gedde det var noget af det ypperste, da man som knægt fiskede nede i den lokale sø :)


  Frederik
  weekendophold i København
  http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

  SvarSlet
 8. Frederik det kan jeg levende forestille mig. Jeg har faktisk kun fanget gedder i en put and take sø.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg