Gå videre til hovedindholdet

Jeg har været på posthuset. Efter netshopping

Ja nu er det ikke en hemmelighed at jeg har en svaghed for Amerikanske vare. Og det må siges at være en smule svært at finde de vare jeg elsker og ville elske at bruge.

Men jeg har et par gange bestilt gennem dialife og må sige jeg er fuldt tilfreds.

Denne gang var ungerne med til at bestille:-) Hvilket har betydet at der er flere slik sager end normalt(eller også er der ikke)
 Vi var på cykel i regnvejr hen for at hent pakken. på 8,5 kg. Så da vi kom hjem skulle der studeres. Her er det poptarts der bliver inspiceret
 Og godkendt.
 Original schweppes ginger ale:-)
Kraft skumfiduser. som helt sikker skal ud på bålet i haven.
 Tootsie rool`s dem glæder vi os til
 Og det her stads, pop rocks, blue razz. er jeg sikker på ungerne nok skal få spist
Men dem her er MINE. KUN MINE. Det er de fantastiske med peanutbutter. Åh... 
 Og diverse kagemix.
 Især denne her, har jeg købt før. Og den er fantastisk.
 Den her har jeg tænkt mig at lave til en Red velvet cake.
 Har i nogensinde prøvet at blande de her to sammen?
 Altså så man får en Brownie med cookies dej inden i. Det er guld.
 Og den her skal smøres over en kage i fremtiden
 Igen er jeg sikker på ungerne vil elske det her cacao med små skumfiduser i ude ved bålstedet.
 Vi griller ret meget herhjemme, så vi skulle prøve de her Barbecue saucer både den spicy og den milde
 Karla undre sig vist bare over hvor det til hende er?
 Den her Tomatsauce kunne jeg ikke stå for. Med knuste tomater, Jalapeno, løg, eddike, hvidløg og intet andet. med kun 10 kalorier og intet fedt.
Ja dem her kommer man ikke uden om.


Eftersom det ikke er vare man normalt får i butikkerne, ja så er priserne også lidt dyrere. Men så slemt er det ikke og en 8,5 kg forsendelse koster ca 75-80 kroner.

Så hvis du er til spøjse og sjove ting elle er du til atkins eller andet amerikansk så smut lige forbi dialife

Kommentarer

 1. Så lykkedes det mig lige at blive vildt lækkersulten :-D

  Jeg må lige tjekke den side ud. Bestilte selv amerikanske varer fra en tysk hjemmeside sidste år, og den var også ret god - det var denne her: http://www.americanfood4u.com/Home_c0.htm

  SvarSlet
 2. Ja ikke. Jeg kunne have fundet meget mere at putte i kurven. det er vildt godt. Jeg har før købt amerikanske vare i superbest. Men der syntes jeg det er endnu dyre. Og de har virkelig mange ting. Din side må jeg lige tjekke ud. Hvordan er det med porto?(ja det kan jeg jo selv finde ud af)

  Heidi

  SvarSlet
 3. Nøj, det ser lækkert ud! - Den hjemmeside må jeg hellere tjekke ud:)
  Tak for tippet!

  Mvh.
  Rune
  Kaffeblogger
  www.cafezinho.dk

  SvarSlet
 4. Jeg kan ikke huske den nøjagtige porto, men jeg husker den som rimelig.

  SvarSlet
 5. Jeg genkender en god høst, når jeg ser den. Karla er da så meget på den sauce ;-)

  SvarSlet
 6. Ja ikke. Karla er en hund efter en god Bbq sauce.

  Jeg ved ikke lige hvad der er sket med bloggen de seneste dage. For der var da 3-4 kommentare som nu er væk? og det her indlæg ar også været væk.

  Nå men det er her igen.

  SvarSlet
 7. Hold nu op hvor har du fået nogle LÆKRE ting! Den brownie med Hershey syrup er min store last, jeg prøver ikke at have for mange af dem i huset, for vi spiser dem bare :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 8. Ja birthe, jeg har også købt dem en gang før ved dialife. For man kan da ikke få dem i alm butikker vel?

  SvarSlet
 9. Næste gang du kommer til København, så smutter du lige med familien op til min lokale SuperBest på Strandvejen (Rotunden) i Hellerup lige efter Tuborgvej. I den SuperBest findes der en amerikansk afdeling (og britisk derudover), hvor du kan få stort set alt det som du har bestilt ;-)

  Mads

  SvarSlet
 10. Hej Mads.

  Vi har også lidt i et par af vores super best, i århus og en i hornslet. Men deres udvalg er slet ikke så stort. Men det kunne da være jeg skulle skyde forbi hellerup næste gang jeg er på øen. Man kan vel altid blive fristet..

  Tak fordi du lagde en kommentar. Det er altid hyggeligt.

  heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.