Lykken findes i løkken, Mokka/saltkaramel og perleuheld..

Mine forældre har det her sommerhus i løkken. Det er småt, hyggeligt, fredeligt og ikke mindst slapper man 100% af når man er der.
Det ligger godt gemt bag første klitrække, lidt i læ. Ja i læ er det vel aldrig når vi har vesterhavet bag klitterne! Vi tog derop fredag aften. ja det vil sige. Datterne var taget i forvejen med mormor og morfar, Karla og jeg måtte pænt vente på at ældste barnet var færdig til børnefødselsdag kl 20.30.
Manden skulle til 24 timeres løb i rold skov. Man kan se hvordan det gik her. De kom ind på en flot 6 plads.

Men ellers var lørdages vigtigste opgave at komme forbi slagter dyrby, Hvis der er noget jeg mangler i hverdagen, er det ham. Han har den lækreste slagter biks. Vanvittig sød betjening og frem for alt Alt muligt lækkert. De laver bla. de her skønne revlsben om lørdagen. Som er "to die for" Så hvis du lægger vejen forbi løkken på et tidspunkt skal du forbi her.

Så var vi et smut forbi den lille by Ingstrup hvor ingstrup mejeri ligger. Min mor har længe fablet om den her Ingstrup Guld ost, så den skulle vi have noget med hjem af. Og da jeg så så deres smør....
 Jeg kunne simpelthen ikke stå for det. det var både i sådan nogle 250 grams bægere og så i 500 grams pakker (ligesom margarine) og så i ruller på ca 50 cm, disse var med groft læsøsalt.
Jeg kan godt se det ser lidt lyst ud, men fik forklaret inden jeg gik, at jeg ikke skulle bliver overrasket over den lyse farve. Køerne er jo frøst lige kommet på græs:-)Og jeg siger jer en himmelrig mundfuld. Hvorfor man ikke kan få det i min føtex eller andet sted i det midtjydske, fatter jeg ikke. Det smager af mere.

Nå men jeg ville egentligt have blogget om den her helt vildt lækre mokka/saltkaramel tærte jeg har lavet, men i mens jeg har skrevet det her. Har yngstedatteren putte en perle i øret og vi er nu tilbage fra først vagtlæge og så skadestue, små 4 timer senere. Uden at have fået perlen ud....

Så vi tager ind til øre, næse hals læge imorgen og får den taget ud.

Så nu vil jeg sætte mig og nyde et stykke tærte, og så blogge færdig i morgen.

Billedet her er af den kaffe jeg bruget til tærtecremen.. Men det får i lige lidt mere om i morgen.

Kommentarer

 1. Ej, for søren da, stakkels barn!

  Jeg er ikke på at jeg synes det er helt fair, at lægge sådan en teaser ud, nu vil jeg ligge og tænke på den tærte hele natten. Og det smør, åh, hvor ville jeg gerne smage det....

  Vi glæder os så meget til at I kommer herned. Vi må op og besøge jer i det sommerhus engang, så jeg kan smage - og besøge - alle de lækre steder :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ja det må du nok sige. Nu er vi heldigvis hjemme igen:-) Uden perle.

  Og den tærte er så god. Nu ser vi om det bliver idag. Skal trods alt pusle om trunten.

  Sommerhus kunne være rigtig hyggeligt.

  knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg