tirsdag den 17. maj 2011

Kaffe, kaffe og så lige lidt mere kaffe

Altså som total nybegynder ud i kaffens verden, må jeg sige jeg elsker det. Selvom jeg troede den dag aldrig skulle komme.

Men så kom der en kaffemaskine ind i det lille hjem. ikke helt almindelig kaffemaskine.
Og i guder hvor har jeg drukket meget kaffe siden dengang. Bjørn og Julie fra Dolce Gusto var så søde at give mig en vanvittig masse kaffe med. Og egentligt er der stadig meget kaffe i skabet. Men så fandt jeg den her hjemmeside som godt nok er fra tyskland. Men man kan købe kaffen lidt billiger. Så jeg lokkede med Birthe og vi bestilte.
 Vanilla Latte macchiato, som vist ikke kan fås i danmark, Den smager godt men er lidt sød
 Det her er min mand og vist og s Birthes favorit
Så hardcore er jeg alligevel ikke blevet. Det har er til manden
Og det samme gælder den her stærke fætter
Jeg er jo mest til noget med mælk i så den her får han også for sig selv
Men her kan jeg være med. Og den er god.

Ja det var lidt om mit seneste kaffeindkøb. Hvis du går og overvejen en dolche gusto, kan jeg kun give gode ord med på vejen. Jeg som førhen ikke drak en kop om måneden. Drikker nu mindst en kop om dagen. Det er en fornøjelse hver gang. Sikkert fordi kaffen er vacumpakket enkeltvis. Så den holder sig helt frisk. Vi havde og har stadig en senseo som min mand egentligt var glad for. Men jeg syntes bare hurtig at kaffen smagte gammel. Og faktisk tror jeg manden mente det var lidt noget pjat med en ny kaffemaskine. Men han er nu vist ret godt tilfreds.

I morgen skal jeg til kolding, og holde fordrag for nogle kommende dyrepasserelever. Det plejer altid at være sjovt. Jeg har forberedt en lille power point med lidt billeder fra jobbet. Og i skal da heller ikke snydes.
 Det her er en meget smuk tigerpython, som spiser en rotte. De er noget af det mest arrige som små, men når de får en vis størrelse mener de ikke man kan gøre dem noget. eller også ved de at de kan gøre mig noget. og så slapper de ligesom af:-)
 Det her er fra Brasilien, hvor jeg lige har opereret den klapperslange som ligger foran mig. Man må sige det er anderledes forhold man operere og ikke mindst håndtere giftslanger på der.

Og når man så er førdig med sig forsøg og man har aflivet klapperslangen, ja så skal den jo ikke gå til spilde. Så her nyder en af de udrydningstruede brednæsede kaimaner godt af dages forsøg.


4 kommentarer:

 1. Hmmm... Ja Kaffe er godt! Og god kaffe er rigtig godt! Tillykke med de nye smagsvarianter!
  Håber bare ikke den rigtige kaffebønne forsvinder helt ud af vinduet:-)

  mvh.
  Rune
  Kaffeblogger
  www.cafezinho.dk

  SvarSlet
 2. Ej, den cafe au lait, må jeg prøve næste gang. Jeg har allerede fortrudt at jeg ikke har købt noget mere. Jeg kan ikke huske om jeg bestilte den med vanilje...

  Jeg ELSKER Grande Intenso og har lige købt det i dag til kr. 44,-(!!!!) for en pakke. Prøv at drikke en kop med mælk i - varm evt. mælken :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej rune.

  For mig har det aldrig været rigtig kaffe. Jeg har ikke brudt mig om smagen. Min mand laver dog stadig stempelkaffe en gang i mellem. Men det her er jo også rigtig kaffe.

  Heidi

  SvarSlet
 4. Birthe

  ja den må du prøve næste gangog du bestilte ikke den med vanilie:-)

  knus

  SvarSlet