Gå videre til hovedindholdet

Hende den fæle muskelhundeejer

Ja det kan vel næppe komme som en overraskelse for jeg der læser med. Altså at jeg har en såkaldt

Muskelhund
Selv vil jeg nu mene at jeg har en Staffordshire Bull Terrier. Eller skulle man sige puttegris af rang.

Jeg er klar over at der har været uheldige episoder med mange forskellige hunderacer. Jeg er nu af den holdning at det klart er hvad der er i den anden ende af snoren som gør en hund farlig.

Fakta er at jeg ALDRIG kunne finde på at bringe en hund ind i familien som jeg menet ville være en tikkende bombe for mine børn. Det er der vel ingen der gør?

Jeg er meget uenig med regeringen i at ulovliggøre nogen hunderacer. Men det burde bare ikke være så let at få en hund(eller børn for den sags skyld)

Jeg har ikke ideen til hvordan man undgår de farlige hunde, men det er da tydeligt for enhver at det ikke er racespecifikt.

Jeg står i spidsen for en Bullie Walk i Marselisborg skov den 29 maj.

Det er for at vise vores dejlige hunde ikke er frådenen monstre som spiser børn og andre hunde som snack.

Så hvis du er i Århus den 29 maj kl 13 skulle du komme forbi og møde nogle skønne hunde og deres ejer. Og så er der sikkert også kage:-)
link på facebook. hvis du har lyst til at komme.

Og ja det her er overhovedet ikke mad relateret men det skal alt heller ikke være:-)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…