Gå videre til hovedindholdet

Weekend.

Efter en uge hvor ældste barnet var syg, ugens første 3 dage. Kan man roligt sige der har været tryk på jobbet....

Lad mig opsummere

Mandag var jeg hjemme med slatten barn. Fik intet arbejde lavet, men ungen og jeg så "Clash of the Titans" med den meget sprøde Sam Worthington
Jeg var sikker på at den overhovedet ikke var noget for mig. Men så kunne jeg jo bare kigge lidt på mandfolket:-) Men man må sige jeg blev positivt overrasket. Jeg syntes virkelig den var god. Så hvis du er til guder, halvmennesker og "kraken". Så smut lige ned og lej den.

Tirsdag kom jeg så på arbejde for at knokle ekstra for den dag jeg ikke var der.

Onsdag fik jeg to(ja to) containere med inventar der har været pakket ned siden september, som jeg lige skulle finde plads til. Det har jeg stadig ikke fundet plads til. Og nå ja barnet sad på kontoren og hyggede med en jumbo bog.
Torsdag blev jeg ringet op midt under slangefodring at tv2 østjylland gerne lige ville kigge forbi samme dag for at vise at der nu er kommet nye faciliteter på min arbejdsplads...

Jeg kan vist roligt  sige de fik nej. Jeg overgav mig dog (af uransagelige årsager) til at de kunne komme på tirsdag!

Så hvis i ser en umådelig rødkindet stresset, særlig i sort tøj på tv i næste uge. Så vink lige.

Det har jeg så brugt resten dagen igår og hele dagen idag på at gøre klar til. Og jeg er langt fra færdig...

Men Jeg når det nok. Men nu vil jeg holde weekend. Nyde roen, ikke tænke på alligatorer, slanger og flytning før tidligst søndag aften kl 22.

Kan i have en fantastisk Weekend og så ses vi senere, Ikke?
Fra påskens tur til kalø slotsruin

Kommentarer

 1. Øv, kan ikke se TV2 Østjylland ;-)

  Hav en SKØN weekend, vi skal vist i Legoland på søndag - men det skal du nok ikke sige til din søn ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på det ikke er værd at se på. med mindre man vil grine over mig:-)

  Jeg nævner intet for sønnike. Men hvornår skal vi egentligt ned og holde pizzafest og i shoppen?

  Knus

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…