Gå videre til hovedindholdet

Sushi til frokost og lidt om lakrids

Idag var en god dag:-)

Idag bød min kollega på sushi til frokost.

All you can eat sushi, vel at mærke..

Idag havde jeg kun lidt ondt i maven da vi var færdige med at spise. Det her er faktisk den sidste af 4 tallerkner vi fik. 
 Vi spise på Mitsu mizu, på banegårdspladsen. Her kan man få all you can eat for 149 kr til frokost. Det smagte godt. Det her er den første tallerken.
 Her kom 2 tallerken, hvor der var en lækker stegt reje i rullen til venstre og dampede laks og hvidfisk. Og der var faktisk 2 nigri med tun som vi kom til at spise..
 Og 3 tallerken hvor vi igen kom til at spise de to stykker med ål. og en af inside out.
 Alt i alt, var det en rigtig god frokost, dog var der måske lidt meget med det der fake krabbekød. Men for 149 kr kan man vel ikke forlange så meget. Der var trods alt 54 stykker sushi.

Det var også dagen hvor jeg var på posthuset for at hente min gevinst fra Johan Bülow
 Jeg var så heldig at vinde 10 glas. Ja ja. 10 glas.
 Ældste barnet og jeg blev hurtig enig om at vi da skulle smage dem alle og bedømme dem.
Sønnens søjle er den til venstre og min er til højre. 
Vi var begge enige om at A med chokolade er helt fantastisk. Dernæst var der lidt uenighed om 1 sweet eller 2 salt var bedst. Og så de to med henholdsvis 4 med Habanero chili eller 5 salty, chili, cranberry.

Jeg elsker lakrids. Og jeg elsker især disse lakridser men køber dem ikke så tit. For de er lidt dyre, især når man som jeg kan spise en hel dåse på 20 minutter.

Jeg har stadig til gode at smage det der glasæg med saltlakrids og mørk og hvid chokolade. Måske en dag.


Kommentarer

 1. Snyyyyd, sikke meget sushi og så for så billige penge - spise I det hele???

  Det er godt nok meget lakrids, tillykke med det :-D

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Birthe: Jeg må med skam indrømme at vi ikke spise de sidste 5 stykker.. Jeg var ved at knække mig.

  Vi har allerede gjort et stort indhug i lakridsen. Men mon ikke der er til et par dage. Glæder mig til vi ses.

  Knus

  SvarSlet
 3. Absolut drømmesenariet ... at vinde sådan en stak lakridsbøtter!! :) Tillykke.

  SvarSlet
 4. Hanne, ja det må man sige. Det er total luxus.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…