søndag den 8. maj 2011

Grill tid. burgere og ristede pølser

Aj men altså. Når vejret nu stråler og jeg kan se helt til samsø. Ja så skal der altså grilles.

Jeg er i fuld gang med at forberede Ahornsirup/Chipotle stegte ananasser og bacon. Chipotlen er købt her i chilihouse i københavn. De sælger også over nettet.

Desværre led min surdej en krank skæbne(den stod i solen) og det blev den ikke glad for. Så jeg måtte ty til brugsens de bedste/værste burgerboller. Men sådan er det nu en gang. Og for at være ærlig tror jeg ungerne meget bedre kan lide de der papboller.

For lang tid siden fik jeg en "dunk" ahorn sirup af Birthe, helt fra hendes Papa i staterne. Jeg har gemt godt på det. Og for nylig nævnte Birthe at jeg altså blev nød til at prøve det sammen med bacon, pølser og så lidt chipotle.

OH MY GOD...

Det er super lækkert og totalt vanedannende. Altså virkeligt!

Nå men Måske jeg skulle drible ud og få lavet lidt dressing også:-)

Ses vi senere?

3 kommentarer:

  1. Pas på du ikke bliver afhængig :-D Men ja, det er SÅÅÅÅ godt! Prøv også at mikse ahornsirup og chipotle og pensle det på bacon, lige inden det er helt færdig, men så det karamelliserer lidt. Lad bacon dryppe af, bræk i mindre stykke og brug til salat eller sådan noget - det er gudespise....

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  2. Det er for sent:-)

    Det var det jeg gjorde igår. altså hvem havde troet at bacon, ahornsirup og chipotle ville være så godt.

    Knus

    SvarSlet
  3. Ahornsirup er seriøst godt til det meste - også røræg :-)

    Kh
    Birthe

    SvarSlet