Gå videre til hovedindholdet

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-)

For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil.
Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.
 Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe.
Er du helt vild den er god.

Så er der det her med den der telefonsælger. 
Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere... 
Men, den anden dag ringede der en ung pige for Danmarks naturfredningsforening.
Og samtalen var ca. sådan her.
Mig: Hallo
Tlf sælger: Ja jeg ringer for Danmarks naturfredningsforening. Jeg ringer fordi naturen er helt fuckd og alt er galt(måske ikke helt sådan hun sagde det, men det tog hende et godt stykke tid at fortælle lidt om hvorfor hun ringede)
Mig: Ved du hvad, jeg har ikke lyst til at købe noget.
Tlf sælger:Jamen jeg vil ikke sælge noget...
Mig: Jamen hvad vil du så?
Tlf sælger: Fortsætter med at fortælle om global opvarmning mm, og nævner så et abb. for DN.
Mig: Jamen så vil du jo sælge noget.
Tlf Sælger: Nej det er et mdl bidrag...
Mig: Ellers tak.
Tlf Sælger: Jamen det behøver ikke at være mere end 50 kr pr. mdr.
Mig: Nej tak.
Tlf sælger: det kan også bare være 2 havårlige indbetalinger?
Mig: Flegner totalt ud, jamen fatter du ikke at jeg sagde nej første gang. Og at jeg under ingen omstændigheder vil købe noget af dig. Overhovedet. Jeg syntes det er mega dårlig stil.)ok måske sagde jeg det i en rigtig grim tone og nævnte måske også at hun bare var for meget.)
Tlf Sælger: Nå jamen så farvel...

Ved siden af mig står min ældste søn og kigger spørgende på mig?. Hvad var det hun ville sælge mor?

Inden fra soveværelset lyder der en skraldlatter fra min mand. Som syntes det var det sjovest i hele verden. Og for øvrigt syntes han nok at jeg var lige skrap nok over for den flinke tlf sælger.

Jeg var rasende og kogte. 
Er der andre  der har oplevet en så stupid tlf sælger?
Nu vil jeg sætte mig med min hjemmelavede latte med ja, hjemmelavet karamel..

Og for øvrigt blev jeg igår tilbudt en negerBOLLER af en kollega:-) I får lige mailen..Kom og få en negerboller kl 14

SVAR:

Hej Peter... Det kan du satme tro jeg ikke vil....

Jeg vil gerne have en negerbollE, eller komme og få negerboller... Men ligepræcis at få EN negerBOLLER. Det lyder ikke rart syntes jeg ikke!

SVAR:
For god ordens skyld videresender jeg lige en uklarhed som J.... påpegede. Der er selvfølgelig tale om at man kan komme forbi og spise en negerbolle eller flere negerboller. Beklager fadæsen og eventuelle chok eller skuffelser.

Ses om lidt.
 Er det ikke hylende morsomt?. Den er sendt til ca. 50 mennesker.Jeg hulkede af grin mens jeg spise min negerbolle...
God aften:-)

Kommentarer

 1. *lol* det giver grimme billeder inde i hovedet det der :-D

  Jeg kan blive så tosset over telefonsælgere - og jeg har jo faktisk selv været en - men hvis folk sagde nej tak - sagde jeg pænt farvel (den første gang). At være telefonsælger handler også om pli og etik, det gjorde det i hvert fald for mig.....

  Den ser da godt nok god ud den kaffe!!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej hej...
  Jeg har før anmeldt starbucks doubleshot, og det var så mere eller mindre... http://www.cafezinho.dk/2011/04/30/doubleshot/
  Men denne karamel ting lyder spændende, men din egen version smagte vel bedst? Hvordan lavede du den? Hvad indeholdte den?

  Mvh.
  Rune,
  Kaffeblogger
  www.cafezinho.dk

  SvarSlet
 3. Hold kæft den er sjov LOL

  Silas
  restauranter i København
  http://y-1.dk/

  SvarSlet
 4. Birthe: Jeg kan godt sige dig jeg stadig griner over den der negerboller:-)

  Jeg kan godt huske du fortalte om at du havde været telefonsælger. Og jeg syntes faktisk også at de normalt er meget søde og venlige og ikke mindst forstår et nej:-)

  Knus

  SvarSlet
 5. Rune:
  Det må jeg lige ind og se på. Jeg skal ærligt indrømme at jeg elsker den fra starbucks og jeg faktisk også lavede min egen og kølede den den. Den smagte rigtig godt. Men starbucks bliver det aldrig.

  Jeg laver jo altid kaffe på min dolche gusto maskine så det her var en Cappuccino med hjemmelavet karamel. Det lavede jeg af 2 dl sukker og 1 dl van som jeg koger op til det bliver brunt(ret brunt) og så hælder jeg en lille smule fløde oveni.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…