Gå videre til hovedindholdet

homemade pizza, skønt besøg mm.

Åh, vel hjemme fra Birthe og Jan. Med vommen FULD af pizza og kage.
Hvem der godt gad eje sin egen pizzaovn. For er du helt svimmer de pizzaer var gode. 

Vi havde en superhyggelig dag på terrassen, med snak på kryds og tværs over bordet. Ungerne var fuldt optaget af LEGO og at Jan arbejde der...

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal ses. Måske i sommerhuset til et par hyggelige dage.

Og så vil jeg også godt lige slå et slag for viskalspise.dk´s konkurrence. Hvor Birthe er med.

Man kan kun stemme indtil den 14 juni. så smut lige forbi og giv nettets bedste madblog en stemme.
Jeg kan roligt sige at det er der jeg har hente inspiration og har gjort det i snart 4 år. Der er altid en opskrift der er værd at prøve. At Birthe så er så utrolig rar og skriver skønt er jo kun et plus.

ellers står dagen idag i lidt havearbejde. Men slet ikke i samme stil som der forgår ved lone
Og så skal vi vel også have noget at spise og måske lidt sødt til senere. Nu må vi se om det kommer på bloggen i aften, for nu vil jeg ud og nyde solen.

Kommentarer

  1. Årh, hvor er du sød Heidi!!!
    Det var så dejligt at have jer på besøg - og det er jo dejligt at vide - jeres børn er klar til at komme herned igen :-)

    Er Bertram gået i gang??

    Knus - og hils
    Birthe

    SvarSlet
  2. Bertram gik i gang i går aftes. og gik i seng kl 22,30. Med kassen ved sin side. Kl 5 i morges stod han op og byggede videre. Og da vi andre så stod op ved 8 tiden og gik med hunden, hentede morgenmad og gjorde klar. byggede han stadig.

    Lige nu er han ved en kammerat og lege. Ellers var han vist kokset helt.

    Knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B