Gå videre til hovedindholdet

Jordbær/hindbær sorbet opskrift og så det løse.

Som nævnt i lørdags, lavede jeg jordbær/hindbær sorbet. Den blev yderst vellykket. Cremet og en smule tyggegummi agtig sej i det. Lige som jeg elsker den. Den var måske lidt i det friske(læs: sure) hjørne. men ikke noget lidt ekstra glukosesirup ikke kunne klare.
Det eneste du skal bruge er såmænd blot 200 gram hindbær, 50 gram jordbær, 150 gram glukosesirup(næste gang vil jeg nok lige putte 50 gram ekstra i) blend jordbær og hindbær og si kerne fra. Jeg hev dem gennem en si. tilsæt glukosesirup og stil koldt. Når det er koldt skal det bare have en halv time i ismaskinen
 Så let er det. Her har sorbeten lige fået 5 minutter på bordet og er nu rigtig sej og lækker.
 Jeg lavede også brownies. Ja lavede og lavede.... Jeg blandede da. Det her er suverænt den bedste brownie mix jeg nogensiden har fået. jeg køber den jævnligt hos dialife. Hvis du nogensiden ser den i en butik må du bare prøve at købe den. ja eller køb den gennem dialife. 
 Jeg flottede mig og puttede pecan nødder og hvid chokolade i. Det smagte super til jordbær/hindbær sorbeten.
Da familien og jeg besøgte Birthe og hendes søde mand Jan. Gav Birthe mig det her blad. Food networker magazine. Og er du svimmer det er lækkert. Ja faktisk så lækkert at jeg straks bestilte 2 års abb. på det. for sølle 76 dollars = 391 kr har jeg fået 20 numre. hvilket er afsindigt billigt. når man tænker på hvad vi giver for et mad magasin herhjemme. Så i kan godt regne med at jeg afprøver et par opskrifter eller 10 herfra:-) 

Er der nogen af jer som abb på andre udenlandske magasiner?

Kommentarer

  1. :O hvor bestilte du det blad henne? jeg har ikke nogle abonnementer, men jeg hamstre altid alverdens blade med hjem fra London :) bl.a. BBC Food og Jamie Oliver plejer at have nogle gode og ikke alt for britiske opskrifter.
    Forresten ser din brownie og flotte is virkelig lækker :)

    SvarSlet
  2. Hæ hæ, havde på fornemmelsen at du ville forelske dig i det blad :-D Amerikanske blade er så billige, så det er helt deprimerende, derfor har jeg også en stak abonnementer som kommer fra "over there"....

    Den brownie er totalt min yndlings brownie. Måske jeg skulle sende nogle kasser hjem fra NYC til efteråret.

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  3. Line, det er bestilt lige her : https://subscribe.hearstmags.com/subscribe/splits/foodnetmag/fnm_sub_nav

    og jeg kan se man nu kan bestille det lidt billiger end jeg gjorde. Men det snyder altså lidt. for da jeg bestilte stod der at 2 år koster 30 dollars og 14 dollers for fragt i de to år. men så kommer der så lige told oveni. så derfor røg det op på 76 dollars. men det er jo stadig billigt.

    SvarSlet
  4. birthe

    sender du også lige 10 kasser hjem til mig?

    Knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B