Gå videre til hovedindholdet

Grill tid. burgere og ristede pølser

Aj men altså. Når vejret nu stråler og jeg kan se helt til samsø. Ja så skal der altså grilles.

Jeg er i fuld gang med at forberede Ahornsirup/Chipotle stegte ananasser og bacon. Chipotlen er købt her i chilihouse i københavn. De sælger også over nettet.

Desværre led min surdej en krank skæbne(den stod i solen) og det blev den ikke glad for. Så jeg måtte ty til brugsens de bedste/værste burgerboller. Men sådan er det nu en gang. Og for at være ærlig tror jeg ungerne meget bedre kan lide de der papboller.

For lang tid siden fik jeg en "dunk" ahorn sirup af Birthe, helt fra hendes Papa i staterne. Jeg har gemt godt på det. Og for nylig nævnte Birthe at jeg altså blev nød til at prøve det sammen med bacon, pølser og så lidt chipotle.

OH MY GOD...

Det er super lækkert og totalt vanedannende. Altså virkeligt!

Nå men Måske jeg skulle drible ud og få lavet lidt dressing også:-)

Ses vi senere?

Kommentarer

  1. Pas på du ikke bliver afhængig :-D Men ja, det er SÅÅÅÅ godt! Prøv også at mikse ahornsirup og chipotle og pensle det på bacon, lige inden det er helt færdig, men så det karamelliserer lidt. Lad bacon dryppe af, bræk i mindre stykke og brug til salat eller sådan noget - det er gudespise....

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  2. Det er for sent:-)

    Det var det jeg gjorde igår. altså hvem havde troet at bacon, ahornsirup og chipotle ville være så godt.

    Knus

    SvarSlet
  3. Ahornsirup er seriøst godt til det meste - også røræg :-)

    Kh
    Birthe

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B