Gå videre til hovedindholdet

Har jeg nævnt jeg smutter til paris

Dog først til september. Fordi September er den bedste månede i paris.

Jeg har været i paris et hav af gange. og kender rigtig mange dejlige steder, butikker, cafer ja you name it.

Så var det jeg tænkte om der er nogen af jer som har et ynglinssted i paris?

Ja altså et godt fif som jeg ikke selv kender. Man kan aldrig få for meget af paris.. Aldrig.

Nå jeg sidder ved mine forældres pc og har ikke lige nogle billeder eller noget. Men jeg vender stærkt tilbage, med lidt info om det hotel min mor og jeg skal bo på(som vi har boet på de sidste 4 gange) måske i aften:-)

Kommentarer

  1. ohh la la... Paris er bare skøn. Jeg har kun været der to gange- senest i april... og jeg er vild med byen!
    Rigtig god tur, jeg glæder mig til at læse om dit besøg og ynglingssteder.
    http://sushistegen.blogspot.com/2011/04/rue-cler-i-paris-min-franske-krlighed.html

    SvarSlet
  2. paris er virkelig magisk. Ja i mine øjne:-)

    Læste godt dit indlæg om paris og rue cler. Fantastisk gade. var du i galleri lafayet madafdeling? jeg kunne bruge en hel dag derinde. Hov det plejer jeg vist også at gøre

    SvarSlet
  3. desværre ikke denne gang, og forrige gang havde jeg kun meget kort tid til at suse igennem og sluge mest muligt med øjnene- det må blive næste gang. Loverboy synes nogengange at alt det der madkiggeri er lidt rigelig :-) Det er de samme tanker, jeg tænker om fodbold

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...