Gå videre til hovedindholdet

Jeg har været på posthuset. Efter netshopping

Ja nu er det ikke en hemmelighed at jeg har en svaghed for Amerikanske vare. Og det må siges at være en smule svært at finde de vare jeg elsker og ville elske at bruge.

Men jeg har et par gange bestilt gennem dialife og må sige jeg er fuldt tilfreds.

Denne gang var ungerne med til at bestille:-) Hvilket har betydet at der er flere slik sager end normalt(eller også er der ikke)
 Vi var på cykel i regnvejr hen for at hent pakken. på 8,5 kg. Så da vi kom hjem skulle der studeres. Her er det poptarts der bliver inspiceret
 Og godkendt.
 Original schweppes ginger ale:-)
Kraft skumfiduser. som helt sikker skal ud på bålet i haven.
 Tootsie rool`s dem glæder vi os til
 Og det her stads, pop rocks, blue razz. er jeg sikker på ungerne nok skal få spist
Men dem her er MINE. KUN MINE. Det er de fantastiske med peanutbutter. Åh... 
 Og diverse kagemix.
 Især denne her, har jeg købt før. Og den er fantastisk.
 Den her har jeg tænkt mig at lave til en Red velvet cake.
 Har i nogensinde prøvet at blande de her to sammen?
 Altså så man får en Brownie med cookies dej inden i. Det er guld.
 Og den her skal smøres over en kage i fremtiden
 Igen er jeg sikker på ungerne vil elske det her cacao med små skumfiduser i ude ved bålstedet.
 Vi griller ret meget herhjemme, så vi skulle prøve de her Barbecue saucer både den spicy og den milde
 Karla undre sig vist bare over hvor det til hende er?
 Den her Tomatsauce kunne jeg ikke stå for. Med knuste tomater, Jalapeno, løg, eddike, hvidløg og intet andet. med kun 10 kalorier og intet fedt.
Ja dem her kommer man ikke uden om.


Eftersom det ikke er vare man normalt får i butikkerne, ja så er priserne også lidt dyrere. Men så slemt er det ikke og en 8,5 kg forsendelse koster ca 75-80 kroner.

Så hvis du er til spøjse og sjove ting elle er du til atkins eller andet amerikansk så smut lige forbi dialife

Kommentarer

  1. Så lykkedes det mig lige at blive vildt lækkersulten :-D

    Jeg må lige tjekke den side ud. Bestilte selv amerikanske varer fra en tysk hjemmeside sidste år, og den var også ret god - det var denne her: http://www.americanfood4u.com/Home_c0.htm

    SvarSlet
  2. Ja ikke. Jeg kunne have fundet meget mere at putte i kurven. det er vildt godt. Jeg har før købt amerikanske vare i superbest. Men der syntes jeg det er endnu dyre. Og de har virkelig mange ting. Din side må jeg lige tjekke ud. Hvordan er det med porto?(ja det kan jeg jo selv finde ud af)

    Heidi

    SvarSlet
  3. Nøj, det ser lækkert ud! - Den hjemmeside må jeg hellere tjekke ud:)
    Tak for tippet!

    Mvh.
    Rune
    Kaffeblogger
    www.cafezinho.dk

    SvarSlet
  4. Jeg kan ikke huske den nøjagtige porto, men jeg husker den som rimelig.

    SvarSlet
  5. Jeg genkender en god høst, når jeg ser den. Karla er da så meget på den sauce ;-)

    SvarSlet
  6. Ja ikke. Karla er en hund efter en god Bbq sauce.

    Jeg ved ikke lige hvad der er sket med bloggen de seneste dage. For der var da 3-4 kommentare som nu er væk? og det her indlæg ar også været væk.

    Nå men det er her igen.

    SvarSlet
  7. Hold nu op hvor har du fået nogle LÆKRE ting! Den brownie med Hershey syrup er min store last, jeg prøver ikke at have for mange af dem i huset, for vi spiser dem bare :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  8. Ja birthe, jeg har også købt dem en gang før ved dialife. For man kan da ikke få dem i alm butikker vel?

    SvarSlet
  9. Næste gang du kommer til København, så smutter du lige med familien op til min lokale SuperBest på Strandvejen (Rotunden) i Hellerup lige efter Tuborgvej. I den SuperBest findes der en amerikansk afdeling (og britisk derudover), hvor du kan få stort set alt det som du har bestilt ;-)

    Mads

    SvarSlet
  10. Hej Mads.

    Vi har også lidt i et par af vores super best, i århus og en i hornslet. Men deres udvalg er slet ikke så stort. Men det kunne da være jeg skulle skyde forbi hellerup næste gang jeg er på øen. Man kan vel altid blive fristet..

    Tak fordi du lagde en kommentar. Det er altid hyggeligt.

    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B