mandag den 27. maj 2013

Aftensmads inspiration og lidt bla bla

 Mmm, aftensmaden idag stod på Kulle filet, stegt i ovnene med salt og peber. Lavede en top af lidt skyr og salat-tern light og lidt basilikum. Sammen med Tomater og rødløg. 200 grader 10 min. Grill i små 3 min. Sammen med fisken var et andet fad med Bønner, vendt i en tske olie og peber. Uhh det var godt
 Nå ja den der "feta" er den her fætter fra superbrugsen. masser af protein, nærmest ingen kulhydrater og kun 5 gram fedt pr 100 gram:-) Og jeg har fået lov af Kine.
 Skulderen driller stadig, faktisk troede jeg det var i bedring og trænede igår bryst og biceps. Og det gjorde ikke ondt imens men idag er ikke ligefrem godt. Så frem med varmepude fra 70érne og et par piller.
 Men det skal da ikke afholde mig for at vise gunz i arbejdstøj. 28,5 cm siger jeg bare:-)
 Hundebarnet har det varmt. Selvom der ikke er rigtig varmt. Ja det vil sige hun tonser jo rundt efter en boldt eller ungerne. Og i et kort øjebliks uopmærksomhed. Fandt hun den her mudderpøl. som jo bare var for indbydenen... 
Gårsdagens aftensmad var kylling med tomater, agurk, asparges, rødløg og ærter.
Jeg er stadig forholdsvis mæt hele dagen igennem. Jeg mærker sommetider lidt til sulten, men det er ingenting.

Ellers er der kommet 2*20 min cardio ind i programmet. så nu er det vægte mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag.
cardio ligger så på mandag, onsdag og fredag. Det er skønt at lige lave lidt cardio og jeg er ret sikker på vægten falder stille og roligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar