Gå videre til hovedindholdet

Aftensmads inspiration og lidt bla bla

 Mmm, aftensmaden idag stod på Kulle filet, stegt i ovnene med salt og peber. Lavede en top af lidt skyr og salat-tern light og lidt basilikum. Sammen med Tomater og rødløg. 200 grader 10 min. Grill i små 3 min. Sammen med fisken var et andet fad med Bønner, vendt i en tske olie og peber. Uhh det var godt
 Nå ja den der "feta" er den her fætter fra superbrugsen. masser af protein, nærmest ingen kulhydrater og kun 5 gram fedt pr 100 gram:-) Og jeg har fået lov af Kine.
 Skulderen driller stadig, faktisk troede jeg det var i bedring og trænede igår bryst og biceps. Og det gjorde ikke ondt imens men idag er ikke ligefrem godt. Så frem med varmepude fra 70érne og et par piller.
 Men det skal da ikke afholde mig for at vise gunz i arbejdstøj. 28,5 cm siger jeg bare:-)
 Hundebarnet har det varmt. Selvom der ikke er rigtig varmt. Ja det vil sige hun tonser jo rundt efter en boldt eller ungerne. Og i et kort øjebliks uopmærksomhed. Fandt hun den her mudderpøl. som jo bare var for indbydenen... 
Gårsdagens aftensmad var kylling med tomater, agurk, asparges, rødløg og ærter.
Jeg er stadig forholdsvis mæt hele dagen igennem. Jeg mærker sommetider lidt til sulten, men det er ingenting.

Ellers er der kommet 2*20 min cardio ind i programmet. så nu er det vægte mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag.
cardio ligger så på mandag, onsdag og fredag. Det er skønt at lige lave lidt cardio og jeg er ret sikker på vægten falder stille og roligt.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…