Fredagsvejning, morgenmad og Lidt mere dyr

Puuh. sådan små to uger med boost diæt sætter sine spor.
Vægten i morgens sagde 62,2 kg....
 Heldigvis starten den rigtige diæt på mandag. Og i guder hvor jeg glæder mig. Da jeg lavede mine pandekager i morges var jeg vist lidt ved siden af mig selv. For jeg glemte at putte proteinpulver i dejen. Så pandekagerne blev lavet at 1 æg, 5 æggehvider, 60 g havergryn og lidt æblemos(usødet)
Og da jeg kom i tanke om det blev jeg enig med mig selv om at bare drikke en shake i stedet for. Og så blev de pandekager noget så lækre. Spiste dem med lidt mere af det usødede æblemos ovenpå. Mmm.
Ellers var jeg et smut i Skærup Zoo med en God ven og vise Exotiske Insekter fanen.
Jeg har aldrig været i skærup zoo, men hold nu op hvor er det en hyggelig zoo og den er rigtig pæn. Jeg synes ofte de små private zoo´s der findes i dk, er sådan lidt smådårlige. Der er ikke rigtig en mening med de dyr der er. Så længe man bare har mange.. Og så synes jeg ofte at det er nogle ret dårlige indhegninger og anlæg. Men Jeg var meget positivt overrasket over skærup.
 Nå, men størstedelen af dagen brugte jeg i skoletjenesten, hvor jeg viste egne og et par venners Insekter og edderkopper frem. Det er altid sjovt at fortælle om sin hobby. Især denne, fordi der er så mange folk som er ret bange for netop edderkopper. Det er rart at fortælle om vores dyr, hvorfor vi finder dem fascinerende og viser dem frem. Normalt er mine dyr ikke ta ud og holde dyr. Det er hobbydyr som er i et terrarie. Men det er så vigtigt at vise at vores dyr ikke er farlige og at vi ved hvad vi har med at gøre.
 Den her Fine(ja ja jeg er godt klar over ikke alle vil finde den fin) piskeedderkop. Den samme som jeg sidder med på billedet ovenover. Dens navn er Damon diadema. En fuldstændig ufarlig edderkop. Ja en edderkop. selvom det ser ud til den kun har 6 ben. Men faktisk er de der lange "tentakler" ben som den så ikke bruger som ben. Det er desværre ikke min, men jeg har 10 små unger af den som jeg næsten ikke kan vente med bliver store.
 Det her er en Grammastola Rosea, en fugleedderkop som er kendt for at være meget rolig. Derfor er det ofte den slags man ser håndteret. Jeg må jo indrømme at det ikke er mig der holder den på det her billede. Men Jeg holdt den altså. Selvom jeg har et lidt anstrengt forhold til kopper når de er i det fri... Og ja den er giftig, ligesom danske edderkopper er. Men absolut ikke dødelig giftig.
 Det her sjove væsen er en violin knæler. Gongylus gongylodes

 
 Og skorpionen herover er faktisk en af de skorpioner som jeg ikke synes er så spændene. Men der er stor og sort. det er en heterometrus petersi.
Og henden her er sidste skud på stammen herhjemme. Hendes navn er Thrixopelma ockerti, popnavnet er Peru Flame Rump:-) Og det er der en helt særlig grund til...
Når de bliver skræmt, hvilket de åbenbart ofte gør. løfter de bagkroppen lodret op og spæner rundt. Ret hurtig blev hun af børnene døbt Pelsklædte rødhætte. Det ligner grangiveligt en nissehue på 8 ben der render rundt. Jeg prøver at se om ikke jeg kan få et billede af det en af dagene.

Kommentarer

Populære indlæg