Gå videre til hovedindholdet

Team Kine Krøs på tur, Aalborg igen i morgen

Jep træning med altid skønne Kine i Classic Gym i morgen.
Heldigvis for mig, spurgte Kine om ikke lige jeg lavede de der toffy kugler som jeg bare måtte lave da jeg lige havde fået det nye proteinpulver hjem.

Og Lige på det punkt er jeg ikke svær at lokke med:-)

De blev lavet efter næsten samme opskrift som sidste og de er ikke blevet dårligere:-)

60 g Proteinpulver med Toffysmag andet kan helt sikkert også bruges:-)
(Igen, vil altså godt lige slå et slag for det her proteinpulver, 1 scoop af det og 2 tsk instant kaffepulver og vand, så er min morgen reddet. Det smager ret meget a la baresso iceblend. Især hvis man blender det med et par isterninger.
4 tsk instant espressokaffepulver
5 g kakaopulver, fedtfattigt
30 g kokosmel, fra loaded.dk
30 g malede hasselnødder
20 g mulberries, hakket i mindre stykker
80 g kokosjuice
10 g sukrin, fra loaded.dk
20 g mørk chokolade sødet med stevia

Bland det hele sammen, rul til kugler, køl og rul dem i chokolade

Næringsindhold er rimelig fornuftigt

Hele potionen(som altså er dobbelt)
700 kcal
62 g protein
39 g kulhydrat
31 g fedt


Hov. Faktisk var der en på www.bodybuilding.dk der spurgte om man kunne blande proteinpulver og smeltet chokolade samme og så overtrække med det. Så det prøvede jeg. Det kan man sagtens, så længe man ikke tilsætter for meget proteinpulver. Chokoladen ser lidt mat ud men smager rigtig godt med toffysmag:-)

De hvide kugler er lidt søde og ret så lækre hvis du spørger min mand.
Men nu er vi begge også ret glade for hvid chokolade

60 g proteinpulver med Toffysmag
30 g kokosmel
10 g kakaopulver, fedtfattigt
20 gram acai bær
20 g hasselnødder blendet
20 g hvid chokolade sødet med stevia

igen bland, rul til kugler, køl og overtræk

Næringsindholdet ser således ud i hele potionen som igen er dobbelt.

570 kcal
62 g protein
28 g kulhydrat
22 g fedt

Jeg glæder mig som et lille barn til at smage på dem i morgen. Søde Stina kommer også, så vi skal nok få snakket og trænet hårdt. Sidst jeg trænede ben med Kine, var jeg bange for jeg ikke kunne komme ned af trapperne fordi jeg nærmest ikke kunne mærke mine ben:-)


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…