Gå videre til hovedindholdet

Team Kine Krøs på tur, Aalborg igen i morgen

Jep træning med altid skønne Kine i Classic Gym i morgen.
Heldigvis for mig, spurgte Kine om ikke lige jeg lavede de der toffy kugler som jeg bare måtte lave da jeg lige havde fået det nye proteinpulver hjem.

Og Lige på det punkt er jeg ikke svær at lokke med:-)

De blev lavet efter næsten samme opskrift som sidste og de er ikke blevet dårligere:-)

60 g Proteinpulver med Toffysmag andet kan helt sikkert også bruges:-)
(Igen, vil altså godt lige slå et slag for det her proteinpulver, 1 scoop af det og 2 tsk instant kaffepulver og vand, så er min morgen reddet. Det smager ret meget a la baresso iceblend. Især hvis man blender det med et par isterninger.
4 tsk instant espressokaffepulver
5 g kakaopulver, fedtfattigt
30 g kokosmel, fra loaded.dk
30 g malede hasselnødder
20 g mulberries, hakket i mindre stykker
80 g kokosjuice
10 g sukrin, fra loaded.dk
20 g mørk chokolade sødet med stevia

Bland det hele sammen, rul til kugler, køl og rul dem i chokolade

Næringsindhold er rimelig fornuftigt

Hele potionen(som altså er dobbelt)
700 kcal
62 g protein
39 g kulhydrat
31 g fedt


Hov. Faktisk var der en på www.bodybuilding.dk der spurgte om man kunne blande proteinpulver og smeltet chokolade samme og så overtrække med det. Så det prøvede jeg. Det kan man sagtens, så længe man ikke tilsætter for meget proteinpulver. Chokoladen ser lidt mat ud men smager rigtig godt med toffysmag:-)

De hvide kugler er lidt søde og ret så lækre hvis du spørger min mand.
Men nu er vi begge også ret glade for hvid chokolade

60 g proteinpulver med Toffysmag
30 g kokosmel
10 g kakaopulver, fedtfattigt
20 gram acai bær
20 g hasselnødder blendet
20 g hvid chokolade sødet med stevia

igen bland, rul til kugler, køl og overtræk

Næringsindholdet ser således ud i hele potionen som igen er dobbelt.

570 kcal
62 g protein
28 g kulhydrat
22 g fedt

Jeg glæder mig som et lille barn til at smage på dem i morgen. Søde Stina kommer også, så vi skal nok få snakket og trænet hårdt. Sidst jeg trænede ben med Kine, var jeg bange for jeg ikke kunne komme ned af trapperne fordi jeg nærmest ikke kunne mærke mine ben:-)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...