Gå videre til hovedindholdet

Danm you, dumme skulder!!!!!

Øv øv.

Igår kunne jeg godt mærke at min højre skulder begyndte at gøre lidt nas..
Jeg slog det lidt hen, men blev enig med mig selv om at ikke træne skulder idag. Da der så var en receptionist i centret der spurgte ind til hvordan det gik med fremskridtene. Ja så måtte jeg jo tilstå at min skulder var lidt skidt. viste hende hvor og hun spurgte om jeg havde været igang med triceps...

Og ja det havde jeg jo. I søndags. Og så var det det slog mig.

jeg lavede lying flyes 
og i mit sidste sæt, smuttede den ene vægt lige for mig. Ikke noget vildt men sådan lige bagover da jeg var i yderes position.. Det gjorde ikke ondt. Men det kan næsten kun være det.

Måtte tage smertestillende  piller og ligge med varmedunk på i går aftes. Og det er ikke blevet bedre idag.

Måtte have hjælp til at lukke BHén og er taget hjem i arbejdstøjet. Fordi jeg ikke selv kan ta trøjen af...
Fedt nok.

Nå men altså. så er det jo godt det "kun" er cardio idag.

Har bestilt lidt Kaloriefrie og kulhydrat frie Nudler hjem  fra www.bodystore.dk og så kommer der også lidt mere hjem fra www.proteinsalg.dk igen kan jeg kun sige at jeg er fuldstændig tosset med deres proteinpulver. 

Igen vil jeg godt gøre opmærksom på at de produkter jeg nævner på bloggen er nogle jeg selv har købt og afprøvet. 

Bloggen er min og jeg bestemmer indholdet. Hvis jeg får produkter fra div. firmaer vil det selvfølgelig blive nævnt at det er noget jeg ikke selv har købt. Og selvfølgelig vil jeg komme med min klare holdning til produktet.

Så når du ser et link her på bloggen er det som hovedregel altid noget jeg selv har købt, med mindre der står andet. Grunden til jeg skriver detter, er egentligt bare fordi en ven skrev til mig på facebook og spurgte om jeg blev sponsoreret af div. firmaer jeg nævner. Og derfor synes jeg lige det var på sin plads at fortælle det.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…