Danm you, dumme skulder!!!!!

Øv øv.

Igår kunne jeg godt mærke at min højre skulder begyndte at gøre lidt nas..
Jeg slog det lidt hen, men blev enig med mig selv om at ikke træne skulder idag. Da der så var en receptionist i centret der spurgte ind til hvordan det gik med fremskridtene. Ja så måtte jeg jo tilstå at min skulder var lidt skidt. viste hende hvor og hun spurgte om jeg havde været igang med triceps...

Og ja det havde jeg jo. I søndags. Og så var det det slog mig.

jeg lavede lying flyes 
og i mit sidste sæt, smuttede den ene vægt lige for mig. Ikke noget vildt men sådan lige bagover da jeg var i yderes position.. Det gjorde ikke ondt. Men det kan næsten kun være det.

Måtte tage smertestillende  piller og ligge med varmedunk på i går aftes. Og det er ikke blevet bedre idag.

Måtte have hjælp til at lukke BHén og er taget hjem i arbejdstøjet. Fordi jeg ikke selv kan ta trøjen af...
Fedt nok.

Nå men altså. så er det jo godt det "kun" er cardio idag.

Har bestilt lidt Kaloriefrie og kulhydrat frie Nudler hjem  fra www.bodystore.dk og så kommer der også lidt mere hjem fra www.proteinsalg.dk igen kan jeg kun sige at jeg er fuldstændig tosset med deres proteinpulver. 

Igen vil jeg godt gøre opmærksom på at de produkter jeg nævner på bloggen er nogle jeg selv har købt og afprøvet. 

Bloggen er min og jeg bestemmer indholdet. Hvis jeg får produkter fra div. firmaer vil det selvfølgelig blive nævnt at det er noget jeg ikke selv har købt. Og selvfølgelig vil jeg komme med min klare holdning til produktet.

Så når du ser et link her på bloggen er det som hovedregel altid noget jeg selv har købt, med mindre der står andet. Grunden til jeg skriver detter, er egentligt bare fordi en ven skrev til mig på facebook og spurgte om jeg blev sponsoreret af div. firmaer jeg nævner. Og derfor synes jeg lige det var på sin plads at fortælle det.

Kommentarer

Populære indlæg