onsdag den 29. maj 2013

Indkøb på Bodystore.dk

Den anden dag lagde Kine det her indlæg op om at hun lige havde fået pakke fra www.bodystore.dk som er hendes sponsor.

Og Dum som jeg var skulle jeg lige ind og kigge på deres hjemmeside.... 
Jeg bliver aldrig klogere.

Og jeg kiggede godt nok noget da jeg så på track and trace at pakken vejede 8,85 kg!!!

Så meget havde jeg nu heller ikke bestilt.
Tænkte at det måtte være en fejl, for de der nudler og gejl jeg havde bestilt vejer da ingenting. 

 Hvad jeg ikke vidste om de dersens diet noodles er at de ligger i noget vand.Så det er altså ikke sådan nogle tørre nogle som jeg normalt forbinder nudler med.
 De skulle eftersigende tage smag af det man varmer dem med. Men det helt vildt gode ved dem er selvfølgelig at i hele pakken (250 g) kun er 20 kcal. Jep den er god nok. ingen fedt, kulhydrater protein eller andet. de er lavet af vand og yamsrod mel og noget stabiliseringsmiddel. Og eftersom jeg jo ikke må spise pasta, tænker jeg de skulle have et forsøg. Under alle omstændigheder skal de nok glide ned når diæten strammer til er jeg sikker på( man fornemmer godt min modvilje med dem ikke? De ser vold klamme ud. Men jeg lover at komme med en tilbagemelding når de er smagt)
 Når man handler ved bodystore er det fragtfrit når man køber for mere end 500 kr. Derfor røg de her nudler med i også. Det er det samme som de andre bare i en anden pakke og til kun 25 kr tror jeg.
 Mit hjerte banker lidt hurtigere når Jeg kigger waldens farm. Jeg har før omtalt deres bbq-sauce som heller ikke indeholder noget som helst kcal eller ligende og jeg elsker den. Så jeg håber at denne Karamel sirup kan begejstre. Jeg var ikke tilhænger af deres blåbærsirup, men børnene kan godt lide den.
 Ligeledes måtte denne chokoladesirup også med hjem. Jeg har skumle planer med med begge sirupper i mine proteinkugler:-)
 Massagebolden fra Casall er til min ømme ryg, så manden ikke skal massere mig hele tiden:-)
Og til slut kom den her Proteinbar med hjem fordi der lige manglede 18 kr for fragtfri levering. Kender den ikke. Men mon ikke den ryger ned.

Diæten går rigtig godt og jeg har snydevejet mig i morges og jeg kan se vægten falder ligeså fint. Jeg begynder også at mærke en let sult, ikke noget vildt men jeg kan godt mærke at jeg får lidt mindre mad.
Træningen køre derudad(og det er så løgn) for min skulder driller helt afsindigt. Den gør virkelig ondt. Jeg trænede bryst og biceps i søndags da jeg tænkte det gik nogenlunde.. Det gør det så ikke. Jeg skal til læge på fredag og så håber jeg jeg bliver smidt videre til en fys. Har sundhedsforsikring gennem mandens job så faktisk kan jeg komme gratis til fys hvis jeg bare har en henvisning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar