Gå videre til hovedindholdet

I love my cardio og en kig i skuffen med guf

Jeg har savnet mit cardio i de sidste 2 uger. og har måske snydt lidt og tullet på løbebåndet en enkelt gang i de 2 uger.
Så idag skulle der gives gas.
Hældning på 15% 6 km i timen og små 700 kcal forbrændt.
Uhh det var godt.

Nå men egentligt synes jeg måske i skal se min hemmelige skuffe. Den skuffe der gemmer alt det syndige og gode. Altså hvis man spørger mig, ungerne har ikke helt set fidusen. De vil heller have bland selv slik(og det vil jeg til tider også:-)
 Jeg siger jer, den her skuffe er ladet med alt det sunde,syndige og virkelig lækre.
 Goji bær som skal bruges i nogle kommende opskrifter
 Instant espresso pulver, det er altid lækkert at blande i sin vanilje proteinpulver om morgenen.
 Hvid chokolade kun sødet med agavesirup, til overtræk af bars, kugler mm.
Hvid chokolade med mango og kokos, den måtte jeg bare prøve, igen til overtræk
 Hvid yoghurt chokolade med jordbær

 Og de her små skønheder er multebær dækket af rå chokolade. I guder de smager
Hasselnøddesmør(du ved ligesom peanut butter
Kokos juice, til mine opskrifter
Jep Mandelsmør
Usødet æblemos
Mandlemel
Rå cacao nibs, uh velsmag.

Nu er det jo ikke sådan at jeg mæsker mig i de her sager hver dag. Nej de er tiltænkt div opskrifter på hjemmelavede proteinbars, proteinkugler, bagværk til min højdag. Og så skal jeg lige have købt noget druesukker så jeg kan lave energibare til manden når han skal køre 24 timeres mountainbike løb om 14 dage i rold skov.

Og bare lige for at gøre det helt klart. det chokolade jeg har i skuffen, er til at overtrække bar´s og kugler, jeg bruger ca 30 gram til de normale potioner jeg har lavet. Så det er ikke helt vildt.

Og  det der med højdag. Det er jo så lidt en sandhed med modifikationer. For de der morbær med chokolade og kaffe og det der latterligt gode Proteinpulver med Toffy smag fik mig til at drømme. Og det var jeg jo så nød til at gøre noget ved. Og til mit forsvar skal der siges at jeg kun smagte en lille bitte bid. Resten fik manden til aftenkaffen.

30 gram proteinpulver med toffysmag
15 gram kokosmel
ca. 40 gram cocos juice,ikke af foreveksle med kokosmælk. Det her er der stort set ikke fedt i.
2 tsk instantkaffe
10 gram multebær hakket i mindre stykker

bland det hele til en massetilsæt multebær til sidst. Form som bar eller kugler. Køl af eller smid i fryseren..
Oh fryd.

Næringsindholdet i hele potionen som gav 3 bar´s
er følgende

206 kcal
28 gram protein
10 gram kulhydrater
5 gram fedt

Og det er ikke løgn når jeg siger de smager så afsindigt syndigt. Det her er virkelig en af de bedste opskrifter jeg har lavet med proteinpulver.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…