Gå videre til hovedindholdet

I love my cardio og en kig i skuffen med guf

Jeg har savnet mit cardio i de sidste 2 uger. og har måske snydt lidt og tullet på løbebåndet en enkelt gang i de 2 uger.
Så idag skulle der gives gas.
Hældning på 15% 6 km i timen og små 700 kcal forbrændt.
Uhh det var godt.

Nå men egentligt synes jeg måske i skal se min hemmelige skuffe. Den skuffe der gemmer alt det syndige og gode. Altså hvis man spørger mig, ungerne har ikke helt set fidusen. De vil heller have bland selv slik(og det vil jeg til tider også:-)
 Jeg siger jer, den her skuffe er ladet med alt det sunde,syndige og virkelig lækre.
 Goji bær som skal bruges i nogle kommende opskrifter
 Instant espresso pulver, det er altid lækkert at blande i sin vanilje proteinpulver om morgenen.
 Hvid chokolade kun sødet med agavesirup, til overtræk af bars, kugler mm.
Hvid chokolade med mango og kokos, den måtte jeg bare prøve, igen til overtræk
 Hvid yoghurt chokolade med jordbær

 Og de her små skønheder er multebær dækket af rå chokolade. I guder de smager
Hasselnøddesmør(du ved ligesom peanut butter
Kokos juice, til mine opskrifter
Jep Mandelsmør
Usødet æblemos
Mandlemel
Rå cacao nibs, uh velsmag.

Nu er det jo ikke sådan at jeg mæsker mig i de her sager hver dag. Nej de er tiltænkt div opskrifter på hjemmelavede proteinbars, proteinkugler, bagværk til min højdag. Og så skal jeg lige have købt noget druesukker så jeg kan lave energibare til manden når han skal køre 24 timeres mountainbike løb om 14 dage i rold skov.

Og bare lige for at gøre det helt klart. det chokolade jeg har i skuffen, er til at overtrække bar´s og kugler, jeg bruger ca 30 gram til de normale potioner jeg har lavet. Så det er ikke helt vildt.

Og  det der med højdag. Det er jo så lidt en sandhed med modifikationer. For de der morbær med chokolade og kaffe og det der latterligt gode Proteinpulver med Toffy smag fik mig til at drømme. Og det var jeg jo så nød til at gøre noget ved. Og til mit forsvar skal der siges at jeg kun smagte en lille bitte bid. Resten fik manden til aftenkaffen.

30 gram proteinpulver med toffysmag
15 gram kokosmel
ca. 40 gram cocos juice,ikke af foreveksle med kokosmælk. Det her er der stort set ikke fedt i.
2 tsk instantkaffe
10 gram multebær hakket i mindre stykker

bland det hele til en massetilsæt multebær til sidst. Form som bar eller kugler. Køl af eller smid i fryseren..
Oh fryd.

Næringsindholdet i hele potionen som gav 3 bar´s
er følgende

206 kcal
28 gram protein
10 gram kulhydrater
5 gram fedt

Og det er ikke løgn når jeg siger de smager så afsindigt syndigt. Det her er virkelig en af de bedste opskrifter jeg har lavet med proteinpulver.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...