Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning og lidt af del hele igen:-)

Endnu en gang blev det fredag.

Vi starte lige med det gode først:-)

Vægten.

Det går stille og roligt fremad, og det er jo det det skal. selvom jeg helst vil smide en hel masse kg lige nu.

Sidste uges vægt og mål  / denne uges vægt og mål

Dato :  24/5          /     31/5    

Vægt : 62,3 kg     /    61,7 kg    = - 0,6 kg

Arm :  28 cm        /     28 cm     =  0 cm

Bryst : 92 cm        /    91 cm      = -1 cm

Navle : 76 cm       /    75 cm      = -1 cm

Hofte : 92 cm       /    91 cm      = -1 cm

Lår :    54,5 cm    /    53 cm      = -1,5 cm

Læg :  37 cm       /    37 cm      = 0 cm

Det er jo ret dejligt at se at 600 gram kan betyde 4,5 cm der er forsvundet. Selvom jeg er lettere panisk over at jeg skal til at melde mig til stævnet i september. Ser det jo ud til at gå meget godt. 
Det kredser rundt inde i mit hovede at hvad nu hvis jeg ikke når det?
 Hvad nu hvis mit skind ikke trækker sig sammen?
Hvad nu hvis min masse ikke er god nok?
Hvad nu hvis min røv er spids.....(det er den lidt)

Men for hulan det skal nok gå. Og hvis jeg ikke kommer op på den skide scenen, ja så står jeg stadig i en pisseflot form. Men jeg skal nok komme der op(tror jeg nok)

Lidt formbillede af den forhadte mave slipper i heller ikke for
 Den bliver bedre, langsomt.
 Dagen igår var rygdag, jeg tog lidt en slapper med de øvelser der driller min skulder(og heldigvis for det, se længer nede) Men til gengæld var det varmt, varmt og de 20 min cardio med hældning på 15 % og 6 km i timen, gjorde nas men jeg elsker det. 
 Da jeg så kom hjem efter den åndsvagt sene træning(var hjemme kl 20,50) stod der bønnefritter, pullede pork og feta creme på menuen.
Tilbage til skulderen. Jeg tog til læge idag, han var i et vældig humør. Og det er jo altid dejligt når ens læge er det.

Samtalen forgik nogenlunde sådan her. 

Mig: Min skulder gør ondt her, peger
Lægen: hvad skal jeg gøre ved det?
Mig: Ja det ved jeg ikke

Lægen undersøger mig, ultralyds scanner og kigger suspekt på mig. Jeg har lige fortalt at jeg stiller op til noget fitness hallløj.

Lægen:  ja ro i et årstid, vil sikkert hjælpe.(sagt uden at fortrække en mine)
Mig: ?(gider slet ikke fortælle hvordan jeg så ud)
Lægen: Hvorfor er det du kom ind til mig, hvorfor ikke en af de andre læger?
Mig: Janmen jeg bad bare om den hurtigste tid:-)
Lægen: Jamen jeg går ud fra vi skal have dig på højkant lidt hurtigt så, når du skal stille op i det der halløj. Jeg er jo ikke helt døv. Selvom jeg kan være tunghør.
Mig: Jo hvis det kan lade sig gøre.
Lægen: Jamen så skal du hente det her og komme forbi mandag og få et skud. Og et brev på at jeg har givet dig det.

Det viser sig at jeg har en Rotator cuff skade. har ikke revet noget over, men flosset nogle ledbånd/ligamenter og detsamme med noget muskelvæv. Lort og lort.

Jeg er jo godt klar over jeg er nød til at tage en slapper. Jeg stiller sku bare op med en meget brede bikini skulderstrop. Så er der ingen der opdager min ikke tilstedeværelse af skuldermuskulatur.. 
Asymmetriske bikinier skulle være et hit, har jeg hørt.

Vel?





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...