Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning og lidt af del hele igen:-)

Endnu en gang blev det fredag.

Vi starte lige med det gode først:-)

Vægten.

Det går stille og roligt fremad, og det er jo det det skal. selvom jeg helst vil smide en hel masse kg lige nu.

Sidste uges vægt og mål  / denne uges vægt og mål

Dato :  24/5          /     31/5    

Vægt : 62,3 kg     /    61,7 kg    = - 0,6 kg

Arm :  28 cm        /     28 cm     =  0 cm

Bryst : 92 cm        /    91 cm      = -1 cm

Navle : 76 cm       /    75 cm      = -1 cm

Hofte : 92 cm       /    91 cm      = -1 cm

Lår :    54,5 cm    /    53 cm      = -1,5 cm

Læg :  37 cm       /    37 cm      = 0 cm

Det er jo ret dejligt at se at 600 gram kan betyde 4,5 cm der er forsvundet. Selvom jeg er lettere panisk over at jeg skal til at melde mig til stævnet i september. Ser det jo ud til at gå meget godt. 
Det kredser rundt inde i mit hovede at hvad nu hvis jeg ikke når det?
 Hvad nu hvis mit skind ikke trækker sig sammen?
Hvad nu hvis min masse ikke er god nok?
Hvad nu hvis min røv er spids.....(det er den lidt)

Men for hulan det skal nok gå. Og hvis jeg ikke kommer op på den skide scenen, ja så står jeg stadig i en pisseflot form. Men jeg skal nok komme der op(tror jeg nok)

Lidt formbillede af den forhadte mave slipper i heller ikke for
 Den bliver bedre, langsomt.
 Dagen igår var rygdag, jeg tog lidt en slapper med de øvelser der driller min skulder(og heldigvis for det, se længer nede) Men til gengæld var det varmt, varmt og de 20 min cardio med hældning på 15 % og 6 km i timen, gjorde nas men jeg elsker det. 
 Da jeg så kom hjem efter den åndsvagt sene træning(var hjemme kl 20,50) stod der bønnefritter, pullede pork og feta creme på menuen.
Tilbage til skulderen. Jeg tog til læge idag, han var i et vældig humør. Og det er jo altid dejligt når ens læge er det.

Samtalen forgik nogenlunde sådan her. 

Mig: Min skulder gør ondt her, peger
Lægen: hvad skal jeg gøre ved det?
Mig: Ja det ved jeg ikke

Lægen undersøger mig, ultralyds scanner og kigger suspekt på mig. Jeg har lige fortalt at jeg stiller op til noget fitness hallløj.

Lægen:  ja ro i et årstid, vil sikkert hjælpe.(sagt uden at fortrække en mine)
Mig: ?(gider slet ikke fortælle hvordan jeg så ud)
Lægen: Hvorfor er det du kom ind til mig, hvorfor ikke en af de andre læger?
Mig: Janmen jeg bad bare om den hurtigste tid:-)
Lægen: Jamen jeg går ud fra vi skal have dig på højkant lidt hurtigt så, når du skal stille op i det der halløj. Jeg er jo ikke helt døv. Selvom jeg kan være tunghør.
Mig: Jo hvis det kan lade sig gøre.
Lægen: Jamen så skal du hente det her og komme forbi mandag og få et skud. Og et brev på at jeg har givet dig det.

Det viser sig at jeg har en Rotator cuff skade. har ikke revet noget over, men flosset nogle ledbånd/ligamenter og detsamme med noget muskelvæv. Lort og lort.

Jeg er jo godt klar over jeg er nød til at tage en slapper. Jeg stiller sku bare op med en meget brede bikini skulderstrop. Så er der ingen der opdager min ikke tilstedeværelse af skuldermuskulatur.. 
Asymmetriske bikinier skulle være et hit, har jeg hørt.

Vel?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…