Nyt Proteinpulver

Fik en SMS på vej hjem fra jobbet. Der var pakke til mig ved gls pakkestationen. Som heldigvis ligger lige ved siden af mit træningscenter. Jeg var nemlig godt klar over hvad der var i pakken:-)
 Det var selvfølgelig Thor Nutrition proteinpulver med Toffy smag. Som Jeg smagte til Bodybooster´s fællestræning. Og er du gal jeg var hurtig til at komme hjem fra skuldertræning og smagt på den igen.
 Og ja den var lige så god som jeg husker den. Jeg er ret glad for den lidt tykke cremede konsistens den har. Og jeg har allerede et par opskrifter i tankerne som jeg bliver nød til at prøve af. SNART.
Jeg havde også bestilt de her løftestropper til manden. De er virkelig lækre og dejlig brede og med neopren indvendig. Han så tilfreds ud da han prøvede dem da han kom hjem. Så mon ikke de kommer med hen i centret i aften.

Ellers starter min diæt i morgen. Synes stadig jeg skal spise voldsomme mængder mad. Men nu er der cardio igen som jeg glæder mig meget til. Og måske tog jeg lidt forskud på glæderne idag og nappede 20 min på cyklen.

Mere om diæten senere. Jeg er i tænkeboks for at finde den ultimative hjemmelavede proteinbar som jeg kan nyde med god samvittighed:-)


Kommentarer

Populære indlæg