lørdag den 11. maj 2013

Team Kine Krøs fællestræning i Classic Gym og nyt teamtøj:-)

Idag skulle jeg et smut til Classic Gym i ålborg for at træne med Smukke Kine og De jyske piger:-)
 Der var selvfølgelig en sød gut der godt ville tage billede af os. Fra Venstre er det Maria, Tanja, Stine, Mig og så Kine. Maria og Tanja er vist sidste skud på stamme i Kines Team. Super søde piger. Vi Hyggede os og fik tævet bryst, biceps og især for mit vedkomne triceps...
 Billedet her er egentligt mest for at vise hvor store håndvægte de egentligt har deroppe i Ålborg. Faktisk prøvede Stine at løfte i dem. Men 78 kg er nok lige i overkantet for os tøser!
 Ud over jeg altid glæder mig til at skulle træne med Kine og de andre piger, så glædede jeg mig endnu mere til idag. Jeg skulle nemlig endelig have mit Team Kine Krøs træningstøj:-)
 Se venligst bort fra tåbelige ansigtsudtryk, poseringer mm. Men jeg var altså bare så glad for det tøj..
 Tøjet er fra Better bodies. Og kan købes i bla. loaded.dk 
 Jep. toppen er også fra better bodies og der er en grund til mit hoved er fjernet. Danm jeg ser fjollet ud.
Jeg havde fået besked på at tage proteinkugler med.(og eftersom jeg ikke har måttet spise sådan nogle i 14 dage var jeg ikke svær at overtale)

Opskriften er genbrug men kan findes her og her.

Ellers var der jo besøg i classic gym fra proteinsalg som stod med smagsprøver på proteinpulver. Og jeg må sige jeg faldt i den grad for den her Toffy variant. Så jeg bestilte straks et par kg af den. Var fristet til at også købe deres choko orange som også var virkelig lækker. Faktisk Var jeg lidt skeptisk, for jeg var slet ikke i tvivl om at de smagsprøver var lavet med mælk. Og Mælk er no go ifølge Kine. Så jeg tvang den arme mand ud og lave nogle smagsprøver med vand. Og de var faktisk lige så gode. Hvilket Altså ikke altid er tilfældet. Jeg bestilte også et par løftestropper. Som egentligt er til manden. Men mon jeg ikke også lige skal prøve dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar