Gå videre til hovedindholdet

Team Kine Krøs fællestræning i Classic Gym og nyt teamtøj:-)

Idag skulle jeg et smut til Classic Gym i ålborg for at træne med Smukke Kine og De jyske piger:-)
 Der var selvfølgelig en sød gut der godt ville tage billede af os. Fra Venstre er det Maria, Tanja, Stine, Mig og så Kine. Maria og Tanja er vist sidste skud på stamme i Kines Team. Super søde piger. Vi Hyggede os og fik tævet bryst, biceps og især for mit vedkomne triceps...
 Billedet her er egentligt mest for at vise hvor store håndvægte de egentligt har deroppe i Ålborg. Faktisk prøvede Stine at løfte i dem. Men 78 kg er nok lige i overkantet for os tøser!
 Ud over jeg altid glæder mig til at skulle træne med Kine og de andre piger, så glædede jeg mig endnu mere til idag. Jeg skulle nemlig endelig have mit Team Kine Krøs træningstøj:-)
 Se venligst bort fra tåbelige ansigtsudtryk, poseringer mm. Men jeg var altså bare så glad for det tøj..
 Tøjet er fra Better bodies. Og kan købes i bla. loaded.dk 
 Jep. toppen er også fra better bodies og der er en grund til mit hoved er fjernet. Danm jeg ser fjollet ud.
Jeg havde fået besked på at tage proteinkugler med.(og eftersom jeg ikke har måttet spise sådan nogle i 14 dage var jeg ikke svær at overtale)

Opskriften er genbrug men kan findes her og her.

Ellers var der jo besøg i classic gym fra proteinsalg som stod med smagsprøver på proteinpulver. Og jeg må sige jeg faldt i den grad for den her Toffy variant. Så jeg bestilte straks et par kg af den. Var fristet til at også købe deres choko orange som også var virkelig lækker. Faktisk Var jeg lidt skeptisk, for jeg var slet ikke i tvivl om at de smagsprøver var lavet med mælk. Og Mælk er no go ifølge Kine. Så jeg tvang den arme mand ud og lave nogle smagsprøver med vand. Og de var faktisk lige så gode. Hvilket Altså ikke altid er tilfældet. Jeg bestilte også et par løftestropper. Som egentligt er til manden. Men mon jeg ikke også lige skal prøve dem.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.