mandag den 6. maj 2013

Dessert under boost diæt:-)

Uhh I love it.

Jeg har jo lov til at spise skyr til aftenkaffen(jeg drikker ikke kaffe, så det er faktisk noget mærkeligt noget at skrive)
Og så var det jeg så et sted på nettet at der var en der havde lavet is af skyr, proteinpulver og sukrin. Så det blev jeg nød til at gøre også.
Jeg er så heldig at have en ældre Philips ismaskine, for opskriften lød på at man skulle røre i isen hver halve time for den ikke blev grumset og krystaliserede..
 Jeg blandede 300 g skyr, med 40 gram proteinpulver og lidt vand så det ikke var alt for stift i konsistensen, tilsatte sukrin, ikke meget(og efter manden at dømme kunne den godt have trukket lidt mere, sukrin altså) Så fik den ellers 30-40 min i ismaskinen og vupti
 Drønlækker dessert til mig.
Nå ja denne lille fætter fangede jeg lige på mobilen den anden dag, på vej op af bøtten med fårekyllinger. Behøver jeg at sige jeg er helt og aldeles solgt. 
Da jeg havde åben ind til dem dan anden dag. var der en af dem der tog springet ud i friheden. Eller det var vist ikke helt friheden, for den landede lige på min næse. Åhh jeg siger jer de er så nuttede og bløde og lækre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar