mandag den 20. maj 2013

Rålækker aftensmad, træning med manden og lidt bla bla

Uhh, I den her weekend havde vi jo travlt med 2 hold venner henholdsvis fredag og lørdag. Søndag havde vi aftalt at smutte til Løkken og slappe af med ungerne og hundebarnet. Meningen var at vi ville skynde os ud og træne søndag morgen og så bare komme afsted:-)

Men Lørdag aften blev lidt sen. Der blev spillet Bezzerwisser i stor stil og ungerne så grand prix. Ja vi så det jo også men mens der blev spillet. Dog gik spillet lidt langsomt hen i mod slutning af 
grandprix´et:-)
Nå men snakken gik lidt ind i mellem på vores sommerferie som slet ikke var bestilt på det tidspunkt...
Eftersom jeg er på diæt og jo skal træne er det ret vigtigt at vi kan komme et sted hen hvor der er mulighed for at træne og spise sundt. Vennerne forslog playitas som ligger på fuerteventura, en del af de kanariske øer.

Derfor blev søndag morgen tidlig træning, ligsom aflyst af at tjekke div hjemmesider og BESTILLE ferie. Og faktisk tager vi allerede af sted i slutningen af juni. Mest fordi vi så spare i omegnen af 10000 kr for os 4. Hvilket godt nok er meget. Vores børn er heldigvis forholdsvis små og derfor er det ikke et problem at lige snuppe en uges ekstra ferie. Hvornår resten af ferien så kommer til at ligge ved jeg ikke endnu.

NÅ men Vi kom hen og træne, manden og jeg. Bryst, tri og biceps. Og jeg får altså bare presset mig selv lidt mere når jeg har en med som jeg kan sparre med... Det er skønt at slå sin egen personlige rekord. Bare fordi der står en bag ved en:-)

Aftensmaden i dag stod på Lækker røget laks(må man mon det? har lige skrevet en sms til Kine)
avocado, ærter, tomat, rødløg og lidt salat. Dressing af Udos´s choice, eddike og lidt sennep. I guder det var skønt. Hvem siger det er hårdt at være på diæt(lige nu, that is)
 Men hårdt nok for jeg måtte lige finde de her små skønheder frem fra fryseren. 
Proteintoppe. 
 En variation over mine Choko orange kugler
40 g proteinpulver med chokosmag
10 g kakao
10 g havergryn
15 g kokosmel
10 g sukrin
20 g hasselnøddesmør
40 g appelsinsaft
10 g hvid chokolade

Mr. Rhino og frue var en værtindegave fra i lørdags. Og Jeg elsker dem. Om manden har det på samme måde er jeg ikke helt sikker på. Men jeg ved godt hvor de skal hænge.
Nå men vi kom til løkken og det er sjovt som pulsen falder i det øjeblik man kommer derop. 
Dårlig dækning så ingen opdateringer på Facebook.
Åbne vidder så langt øjet rækker på stranden, hvilket hundebarnet sætter pris på.
Lille hyggeligt sommerhus som bare indbyder til ro og afslapning.

Der gik vist ikke 30 min før manden måtte lægge sig og ta en "morfar" Jeg smuttede til stranden med Hundebarnet, som blotrede sig i Vesterhavet og nød at give helt los. Hun burde bo deroppe. Hun er ulidelig når hun finder ud af hvor vi er. Vil tidligt op om morgnen og ned til stranden. Som ligger lige bag en enkelt klit. Det tager 3 min så er man på toppen af klitten og har den mest fantastiske udsigt. Og så at storme ned gennem sandet og bare nyde stilheden.
Vi fik gået et par gode ture, jeg fik afprøvet min standhaftighed mod eftermiddagskage, isdessert med hjemmelavet marengs, slikskål og så kage til morgen maden idag:-) Jeg sad pænt med min skyr med bær, men måtte kapitulere og gå fra bordet for ikke at spise den der lækre dessert:-) Nå ja så frokosten idag som stod på rugbrød, æg, tomat, ristede løg, mayonnaise gjorde nok også lige mit blik lidt langt. Og det er faktisk noget pjat, for jeg sidder jo med en lækker salat med tunsalat som jeg synes smager godt. Men det er lidt svært en gang i mellem når man sidder i familiens favn og bare gerne vil give los og spise brød...
Jeg savner brød. Helst det lyse hvide bagerfranskbrød, eller Føtex´s chokoladeboller eller bare de der theboller. Som bare er ren luft..
Tænk sig engang.

Men jeg klare mig, selvom det en gang i mellem er hårdt. Jeg glæder mig stadig til at vægten går nedad og jeg kan se alt mit hårde arbejde viser sig under det lag af fedt jeg render rundt med. Og ja jeg ved godt jeg ikke har oceaner af fedt. Men der er altså en del der skal væk før jeg er klar til scenen til september.

Men lige nu glæder jeg mig bare over de tydelige blodåre på mine arme som i det mindste viser at jeg er på rette vej.

2 kommentarer:

 1. Sikke en lækker aftensmad - og hvor er næsehornsknagen bare fin :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Tak skal du ha. Ja det var lækker aftensmad og knagene er vældig fine. Tak fordi du smed en besked. Det varmer at få en besked engang imellem. Så ved jeg at jeg ikke skriver helt forgæves. Det ved jeg nu godt for jeg kan jo se at der er små 400 på besøg hver dag. Men det er de færreste der lægger en besked:-)

  Heidi

  SvarSlet