Gå videre til hovedindholdet

Kaffe, kaffe og så lige lidt mere kaffe

Altså som total nybegynder ud i kaffens verden, må jeg sige jeg elsker det. Selvom jeg troede den dag aldrig skulle komme.

Men så kom der en kaffemaskine ind i det lille hjem. ikke helt almindelig kaffemaskine.
Og i guder hvor har jeg drukket meget kaffe siden dengang. Bjørn og Julie fra Dolce Gusto var så søde at give mig en vanvittig masse kaffe med. Og egentligt er der stadig meget kaffe i skabet. Men så fandt jeg den her hjemmeside som godt nok er fra tyskland. Men man kan købe kaffen lidt billiger. Så jeg lokkede med Birthe og vi bestilte.
 Vanilla Latte macchiato, som vist ikke kan fås i danmark, Den smager godt men er lidt sød
 Det her er min mand og vist og s Birthes favorit
Så hardcore er jeg alligevel ikke blevet. Det har er til manden
Og det samme gælder den her stærke fætter
Jeg er jo mest til noget med mælk i så den her får han også for sig selv
Men her kan jeg være med. Og den er god.

Ja det var lidt om mit seneste kaffeindkøb. Hvis du går og overvejen en dolche gusto, kan jeg kun give gode ord med på vejen. Jeg som førhen ikke drak en kop om måneden. Drikker nu mindst en kop om dagen. Det er en fornøjelse hver gang. Sikkert fordi kaffen er vacumpakket enkeltvis. Så den holder sig helt frisk. Vi havde og har stadig en senseo som min mand egentligt var glad for. Men jeg syntes bare hurtig at kaffen smagte gammel. Og faktisk tror jeg manden mente det var lidt noget pjat med en ny kaffemaskine. Men han er nu vist ret godt tilfreds.

I morgen skal jeg til kolding, og holde fordrag for nogle kommende dyrepasserelever. Det plejer altid at være sjovt. Jeg har forberedt en lille power point med lidt billeder fra jobbet. Og i skal da heller ikke snydes.
 Det her er en meget smuk tigerpython, som spiser en rotte. De er noget af det mest arrige som små, men når de får en vis størrelse mener de ikke man kan gøre dem noget. eller også ved de at de kan gøre mig noget. og så slapper de ligesom af:-)
 Det her er fra Brasilien, hvor jeg lige har opereret den klapperslange som ligger foran mig. Man må sige det er anderledes forhold man operere og ikke mindst håndtere giftslanger på der.

Og når man så er førdig med sig forsøg og man har aflivet klapperslangen, ja så skal den jo ikke gå til spilde. Så her nyder en af de udrydningstruede brednæsede kaimaner godt af dages forsøg.


Kommentarer

  1. Hmmm... Ja Kaffe er godt! Og god kaffe er rigtig godt! Tillykke med de nye smagsvarianter!
    Håber bare ikke den rigtige kaffebønne forsvinder helt ud af vinduet:-)

    mvh.
    Rune
    Kaffeblogger
    www.cafezinho.dk

    SvarSlet
  2. Ej, den cafe au lait, må jeg prøve næste gang. Jeg har allerede fortrudt at jeg ikke har købt noget mere. Jeg kan ikke huske om jeg bestilte den med vanilje...

    Jeg ELSKER Grande Intenso og har lige købt det i dag til kr. 44,-(!!!!) for en pakke. Prøv at drikke en kop med mælk i - varm evt. mælken :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  3. Hej rune.

    For mig har det aldrig været rigtig kaffe. Jeg har ikke brudt mig om smagen. Min mand laver dog stadig stempelkaffe en gang i mellem. Men det her er jo også rigtig kaffe.

    Heidi

    SvarSlet
  4. Birthe

    ja den må du prøve næste gangog du bestilte ikke den med vanilie:-)

    knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B